Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
jamak kisub
 
sõltlane 25. september 2007, kl 08.37
siuke tunne mul tekkind,et olen arvutist sõltuvuses,kõik muud asjad jäävad tegemata,hea kui tööle jõuan,seda ka viimasel minutil...äkki sellepärast,et minu nooruses ju arvutit ja internetti polnud
 
üks naine 25. september 2007, kl 08.45
jama asi tõesti: see sõltuvus, mina jälle meestehaige
 
üksik naine 25. september 2007, kl 09.08
no tee mis tahad, kas see kah sõltuvusse tabelisse kuulub, et vaatan ükski ja pimedas toas pornot ja käsi sinna tahtmatult, tahtmatult ikka sinna alla poole liigub.
 
Ka üks naine 25. september 2007, kl 09.50
To sõltlane
Proovi paar päeva end eemale hoida arvutist ja läheb mööda vahel ei tule nädalate kaupa meeldegi,et arvuti on olemas.Tööl on muidugi teisiti seal ta passib sulle ju vastu.
 
hmhmm 25. september 2007, kl 09.58
vahel olen nädalavahetusel mujal kus pole arvutit,koguaeg tunne et midagi on puudus
 
Ka üks naine 25. september 2007, kl 10.38
Mine siis metsa seenele või mere äärde ja naudi loodust.Ise ei käinud pool aastat ühelgi interneti lehel.Tegelikult on see ikka võimalik,arvutisse mitte minna...proovid muust mõelda,kuid olgem ausad,alati ei õnnestu...
 
muti 25. september 2007, kl 15.15
No mis see ära ei ole, kui oledki sõltuvuses. Luba endale arvutit, luba päevade kaupa, nii et süda läheb pahaks. Ühel päeval saad üle. Mis põed! Sisemise krambi ja keelamisega teed endale karuteene, soov ju jääb, parem on lubada ja siis üle saada!
 
maarja 26. september 2007, kl 13.33
mulle kah vahel tundub et jube palju aega kulub internetis, siis võtan kätte ega tee arvutit kodus üldse lahtigi. televiisoriga samamoodi. vaatan ainult teatud saateid ja taustaks telekat kunagi ei kasuta, muidu jääd märakamatult igasugu jama vahtima.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!