Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
suitsetajatele
 
n55 25. september 2007, kl 11.55
tahaks teada kui palju on teie hulgas suitsetajaid ja neid,kes on selle pahe maha jätnud,kuidas on see õnnestunud.jagage omi kogemusi.
 
räägiks sellest 25. september 2007, kl 12.11
peale hinnatõusu:) iziklikult peale viimast korda pole teinud....
 
kiskin 25. september 2007, kl 12.26
Suitsetan ja olen aeg ajalt vahelduva eduga ka maha jätnud. Kuna praegu on mul kaalust mahavõtmine käsil, siis suitsu maha jätmine jääb tulevikku. Tahan veel 20 kilo maha võtta, siis viskan suitsu ka minema. Usun,et saan aasta lõpuks sellega ühele poole.
 
kettsuitsetaja 25. september 2007, kl 12.30
Tombasin 15-aastasest peale,kord vahem,kord rohkem.Alates 18-ndast eluaastast ikka korralikult kohe ja viimased 10 olin lausa kettsuoitsetaja,ikka umbes 1,5 kuni 2 pakki paevas.Kui veel mingi pidu ja napsamine oli,seda rohkem kulus.Ega muidu polekski jatnud,jubedalt tahan ka praegu,aga ei julge lihtsalt ja ainult kannatan,juba 6 kuud.Ega muud olnudki,yks hirmutav tervisehada tekkis lihtsalt sekundi pealt ja rohkem pole julenud.Hirm ainult hoiab eemale sest asjasst.Aga vaga kannatan,sest mis teha,mulle lihtsalt nii jubedalt meeldib suitsetada.
 
tädi Maali 25. september 2007, kl 13.50
Muidugi ma suitsutan
ja mis see teie asi peaks olema
oma kopsud, oma õhk
 
õigus,Maali,ja 25. september 2007, kl 14.30
tubakaga tegelejate lapsed tahavad ka sokolaadi süüa:)
 
ja 25. september 2007, kl 17.48
kahjuks ma ka suitsetaja, olen üritanud maha jätta, aga iseloomutu.
 
marimann 25. september 2007, kl 18.35
olen lausa vihane enda peale et ei suuda maha jätta,ehk nüüd ikka õnnestub,sest otsus on karm vastu võetud ja isegi narkoloogi juures käidud ja pillikesed lisaks/abiks saadud :) ja nad isegi aitavad/rahustavad
loodan enne järgmist hinnatõusu mitte suitsetajate hulka kuuluma hakata :))
 
k. 25. september 2007, kl 21.36
Maha saab siis jätta, kui tahad seda ja oskad näha selles kõike positiivset, mis see annab. Aga lihtsalt mõelda, et pean - nii vist ei saa. Ise lõpetasin pool aastat tagasi.
 
naine53 25. september 2007, kl 21.41
nooh, teemaalgatajat huvitasid mahajätnute kogemused:-) jätsin maha 3-4 aastat tagasi. varem olin kah millalgi olnud suitsetamata 2 kuud, hakkasin uuesti, siis pidasin vastu 2 aastat, hakkasin uuesti. tegelikult polnud mul mahajätmiseks mingit põhjust ja ma ei jätnud ükski kord maha, hambad ristis. lihtsalt mul oli see, et kui nohu-köha olid, siis ma kunagi suitsu ei tõmmanud, nii vastik oli. no ja siis kui nädalakese vahet olin pidanud, mõtlesin et milleks enam. lõpuks jõudis kätte aeg kui keelati töö juures koridoris suitsetamine ja topiti kõik nikotiinikud klaaskappi teistele vaatamiseks või pidid minema sisehoovi talve ajal külmetama ja siis ma otsustasin et no nii häda mul kah pole seda suitsu teha ja jätsingi maha. võib-olla käis mõistuses mingi krõks ära. varsti sain uues korteri kah ja olen õnnelik et siia suitsuhais kaasa ei tulnud:-) on ikka vastik küll kui naise hingeõhk haiseb nagu konisid täis tuhatoos. varem ei saanud aru kui ise kah tegin. ja mina ütlesin endale vahel kui midagi 300 krooni eest ostsin - no see oli nüüd terve kuu suitsuraha! ausalt, vahel seltskonnas veiniklaasi taga tuleb ikka mõte et küll oleks mõnus....aga ma ei tee seda esimest, siis läheb jälle lahti. nagu alkohoolikul - elu lõpuni ei ühtki pitsi! ja väga paljud mu tuttavad on kah suitsust loobunud.
 
kena proua 52 26. september 2007, kl 05.21
Jätsin suitsetamise päevapealt 12 a tagasi, probleeme oli tervisega, tüsenesin veidi aga selle sain korda kiiresti. Oleneb iseloomust, kellel jätkub otsustavust ja kellel mitte. Suistuhaisu järgi lehkav naine on ebameeldiv.
 
50 26. september 2007, kl 16.44
24 selt jätsin maha, sest sain lapse ja ei suitsetanud 10 aastat. Siis hakkasin jälle ja 40 selt jätsin 6 kuuks maha, et endale tõestada, et ma suudan seda. Tõestasingi! nüüd tõmban mõnuga, sest olen juba nii vana, et võin endale kõike lubada, mis meeldib!
 
tossaja60 26. september 2007, kl 17.32
Olen üks vähestest oma tutvusringkonnas, kes tossutab. kahe päeva peale pakk, vahel saan ka vähemaga läbi, oleneb päevast. Sigaretid on kõige lahjemad, mis meil saada, kolmekordse filtriga.
Ei ole mahajätmise peale mõelnud. Võibolla hakkan.
 
mina 27. september 2007, kl 11.41
jätsin maha kui õde haigestus kopsuvähki.Palusin õde et jätame koos maha,et olen temaga solidaarne.Lõpptulemus oli see,et mina jätsin maha aga õde tõmbas lõpuni...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!