Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
abielu
 
ulla 25. september 2007, kl 14.07
palun vabandust,olen palju noorem kui lubatud,aga tahaks just endast vanemate ja kogenumate arvamust kuulda.Olete ju pikka aega abielus olnud ja selles seisuses nii mõndagi kogenud.Kuidas te olete välja tulnud abielukolmnurgast,kas kohe ära lahutanud,andeks andnud,tagasi teinud või mis iganes.Kas elu jooksul kogetud petmised ja reetmised on edasist kooselu mõjutanud.
 
kreeka vanasõna:tark naine 25. september 2007, kl 14.21
andestab kõik....kui ei suuda,alusta uuega puhtalt lehelt--elu üürike! muidugi jääb mõru maitse hinge.....
 
anu 25. september 2007, kl 14.22
Andeks võid anda, aga kahjuks see reetmine ei unune ja mõjutab suhet!
 
sõlm 25. september 2007, kl 14.52
Kunagi öeldi, et katkisi suhteid saab uuesti kokku sõlmida, aga kahjuks jääb sõlm ikka sisse. Ja see sõlm on alailma hiljem jalus.
 
kogenud 25. september 2007, kl 15.24
Olen 31 aastat abielus olnud ja kui esimese 10 abieluaasta jooksul tuli mõlemapoolselt palju teiseteisele andestada, siis praeguseks st. 20 aastat hiljem ei ole mul küll ühtki okast hinges. Milleks peakski? Kõik teevad elus vigu ja mis see mulle annaks, kui ma tegeleks pidevalt enese ja teise inimese süüdistamisega. Tänu tehtud vigadele on paljugi asju elus selgemaks saanud. Tark inimene õpib, rumal jääb eluaeg kibestunuks ja elab ise oma elu raskeks.
 
Benita 25. september 2007, kl 15.52
Mul läks ka abielu selle nahka. Proovisime küll hiljem uuesti koos elada, aga see lõppes ruttu. Kui enam austust ja usaldust teise inimese vastu ei ole, siis minu jaoks suhe ei toimi. Nii et eks sa ise pead proovima, kas suudad andestada ja unustada, sest kui ei unusta, lööb see iga tüli puhul uuesti välja.
 
ulla 25. september 2007, kl 16.02
Aga lapsed ja nende nimel koos püsimine?
 
Ka üks naine 25. september 2007, kl 18.05
Suppi kuumalt ei sööda,las jahtub natuke.Anna aega endale ja mehele,lahutada jõuad alati.Proovi mehest eemal olla,kas hakkad puudust tundma...Miks siis ei või uuesti alustada,kõigil on ju probleeme olnud,enamus ikka laheneb.
 
vanem naine 25. september 2007, kl 18.20
Mina andsin andeks ainult sel põhjusel, et olen juba nii vana ja uut meest lihtsalt enam ei leia. Üksi ei ole harjunud elama, ei kujuta ette. Aga kui oleksin noorem....
 
n43 25. september 2007, kl 22.30
Andestan selles mõttes, et viha loodetavasti ei pea. Kuulun ka nende inimeste kilda, kes pärast petmist, reetmist kaotab usalduse. Suhet siis minu jaoks ei ole, mida hoida. Suhet õigupoolest ei olnudki, vaid mina ei teadnud.
Tegelikult on täiesti võimalik, et petja antud paarisuhtes enam ei peta. Aga mind see ei huvita.
Ma lihtsalt ei taju petmist sugugi pelga eksimusena, tajun seda pettuse ja reetmisena - teine inimene laseb sul sihilikult vales elada...
Kõrvalpõikena ütlen, et selline taju on mul ka tööalase partnerluse, sõpruse, kõige muu osas, eriti lähisuhete osas

Samas kõigil muude variantide korral (ntx kaaslane soovib suhtepausi või -lõppu ja hiljem pöördub tagasi) on täiesti inimlik ja mõeldav, et jätkaks sama inimesega.
 
kena proua 52 26. september 2007, kl 05.18
Ei, ma ei andestanud, kuna mees, kesllele see komme veres, jätkab nii või teisiti ja ega naine pole post, kelle juures ainult jalga kergitatakse. tean, et naised ei taha lahutada ja hoiavad mehi kinni, enamusel aga sel juhul pole kindlasti hea elu sellise mehe juures,kes jagab ennast teistele.
 
To kena prou 52a. 26. september 2007, kl 11.02
No mida sa hõiskad siin,ise otsid siin uut partnerit.Mis sa arvad ,et siit leiad parema või...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!