Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Visiitsuhe.
 
yksmees 26. september 2007, kl 21.38
Milline oleks teie nägumuses hea visiitsuhe? Plussid ja miinused. Naiste ja meeste arvamused on ilmselt erinevad.
 
maarja 26. september 2007, kl 21.48
kes millest puudust tunneb... kas visiteeritakse teineteist vaid seksi pärast või on ühiseid vaimseid huvisid kah. mulle on jäänud mulje et naised tahavad, et oleks kellega tantsul ja teatris käia, eks siis pärast või kohvile kah kutsuda. aga tore oleks kui järgmisel päeval mees koos oma musta pesuga jälle oma koju läheks:-) no see on minu fantaasia lihtsalt...
 
yksnaine 26. september 2007, kl 21.55
ei sest küll head tuleks.

Mul sobivad roosid, pidulikud lõunad, teater, kontserdid ja kinu, küünlavalgus, mahe muusika ja linnulaul, aeglane valss ja paadisõit merel, lõunamaareisid ja kodumaine suusatamine, öine lumine mets, hea lõhnaõli pakikeses ja ja veelkord roosid ja liivane rand... Ma lähen kalliks maksma.

Parem olen omaette.
 
naine 26. september 2007, kl 22.34
Mina jagaks jõudumööda nii üht kui teist, nii seksi kui lihtsalt äraolemist kontserdil või metsas.
 
JAAA(N48) 26. september 2007, kl 22.36
maarja!
Tänapäeval enamusel meist automaatpesumasinad, ime see pesu pesemine ikka on. Vaatan naistel see soki ja pesu probleem "na suur".

yksikmees
Meie rääkisime asjad selgeks siis, kui otsustasime jääda kokku.
 
N44 26. september 2007, kl 22.46
+ et saan üksi olla kui tahan
- et pean üksi olema

+ on kellega jagada
- kohe ei saa jagada
 
maarja 27. september 2007, kl 09.10
no seda sokijuttu ma räägin nii üldiselt. ühel ema sõbrannal oli kunagi kah selline n.ö visiitsuhe, lõpuks kujunes ikka nii välja et naine käis meest "hooldamas" - tegi süüa, koristas, pesi pesu...
 
elan yx kord 27. september 2007, kl 09.34
Mul on eelmine pikk suhe lõppenud juba ammu, aga uut ei taha alustada, sest visiitsuhetel on oma võlu. Elan üksinda ja visiitsuhe võimaldab mul "lävida" mitme mehega samaaegselt. Mõistate? Lisaks selliselt pingutavad mehed rohkem minu heaks ning ka materiaalne pool saab toetust. Kui oled pikka aega ilma olnud, siis tuleb see nüüd kuhjaga tagasi saada.
 
n47 27. september 2007, kl 11.07
mul on visiitsuhe. Kui mehe poole lähen nädalavahetusel, on sealolemises teatud hooldamise märke. Ma panen peasu masinasse ja riputan kuivama, aga mitte kogu nädala korjatud hunnikut. Ma ei käigi iga nädalavahetus seal, seega ta ikka peseb ise ka. Toa korrasolek vahel mind rahuldab, vahel mitte, siis kraamin nagtuke, et endal mõnusam oleks.
Minu pool külas ta vahetab segisteid, niidab muru, käib poes....rohkem meestetöid tegelt ei meenu. Aga tööde ebavõrduses kompenseerimiseks ma luban tal endale välja teha kui käime väljas söömas jns.
Hea külg on see, et saan oma elamist sättida nagu mulle meeldib, vahel ka päris üksiolemist nautida. Käin palju üksi ka üritustel, aga seda vast ei segaks ka kooselu.
Halvad küljed: mõni õhtu tundub nagu kõle, eriti sügisepoole. Suvel pole küll häda midagi.
Loodan pensionipõlves rohkem koos elada, sest praegu lahutab tegelitult töö
 
50+ 27. september 2007, kl 11.10
No see ideaalne värk, lausa kadedaks teeb. Ma mõtlen n 47-l.
 
et miks mehed kõrtsis on: 27. september 2007, kl 11.28
1. neil ei ole naist
2.neil on naine....
visiidika puhul ikka lilledest liibumiseni:)
 
kena proua 52 27. september 2007, kl 15.23
Visiitsuhe on väga hea suhe kui mõlemad pooled on ausad ja täidavad omavahel kokkuleppeid, meeldivad teineteisele ja soovivad koos olla. Kui mõlemad pooled on vabad(pole abielus, kooselus teisega)ei ole mingeid miinuseid.See mu subjektiivne arvamus.
 
nii ja naa 27. september 2007, kl 15.44
n47 kirjeldas oma visiitsuhet väga mõnusasti. Loodan, et kunagi saategi koos elada, tunnete teineteist selleks ajaks juba piisavalt, aga pole ära tüüdanud!
 
lanonna 28. september 2007, kl 12.36
Jaa, ka kunagi soovisin visiitsuhet, aga kahjuks pakkusid seda ainult abielumehed. Nad ei soovinud muud kui seksi ja kodus olemist, et varjata oma suhet naise ees. Mulle see ei sobinud.
Muidu meeldiks ka vaba suhe, sest töö tõttu olen väga väsinud ja neil kordadel vajan rahu. Pealegi oleks harv kokkusaamine mõnus,tooks nats energiat ja päikest ellu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!