Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
vaba aeg..
 
lanonna 28. september 2007, kl 12.41
Millega tegelete vabal ajal?
Mina veedan aega jalutades, muidugi vaatan palju telekat ja istun arvutis. Meeldiks käia teatris, kinos, kohvikutes, aga üksi on igav ja ka vaba rahaga pean arvestama. Eeelmine aasta käisin " Georgi" vaatamas, nüüd tuleb ta kinno, püüan ka nüüd minna.
Novembri lõpus lähen "Fantoomi" Linnahalli vaatama, tütar tegi piletid välja.
Muidugi veedan aega oma pisikese lapselapsega.
 
täpselt 50 28. september 2007, kl 13.44
Telekat vast paar korda nädalas, õhtul hilja loen, arvutis saab tööl tüdimuseni olla. Trennis 3x nädalas, nädalavahetusel sõbrannadega ratta- või jalgsimatkamas, ikka mitmepäevastel. Rahvaülikoolis ka praegu. Lapselaps on, vahel hoian. Teatris, kontserdil kas tütrega, sõbrannadega või lausa üksi. Mees lasi mingi tibiga jalga aasta tagasi, aga ega me ennegi suurt midagi koos teinud, tema oli "tööl". Remont vaja lõpetada, seda vaba aega justnagu polegi.
 
Ka yks naine 28. september 2007, kl 15.12
Sama,et päev läbi tööl arvutis,kodus ei taha isegi telekat vaadata.Ma olen rohkem selline õues ja metsas uitaja ja loen.Aga muidu ikka ka vahel,väga harva kyll sõbrannadega ja kohvikus ka vahel tytardega.
Peaaegu võiks isegi viiekymneste klubi luua...
Rahvaylikoolis olen mitmed kursused läbi teinud,seal on jah täitsa tore koos olla.
 
rõõmus sebija 28. september 2007, kl 15.58
üle kõige meeldib mulle laiselda, sest seda olen elus vähe saanud. Kõrgunistusteks, et saaks kord välja magada. Loen palju, kuid telekas käib närvidele. Kuidagi olen üle kasvanud või elus piisavalt palju TV vaadanud. Muidugi mitte niipalju, kuivõrd käib närvidele raadio. Infoühiskonna ohvri tunnused ilmselt. Kuulan head muusikat, käin kontserditel ja näitustel, suhtlen, suhtlen ja veelkord ülesuhtlen. Tööl, kodus, seltskondlik elu. Kui kuskil haistan vaikust, siis see koht ja hetk on minu! Arvutis meeldib suhelda, sest arvuti on hääletu ja võib tegevuse iga hetk vabalt katkestada. Reisid toovad rõõmu ja kallis perekond.
 
kadi 28. september 2007, kl 21.25
minu põhiline osa vabast ajast kulub koera peale - käin temaga pikkadel jalgsiretkedel, metsas ja mere ääres uitamas. koer annab väga palju positiivseid emotsioone, just temaga kahekesi looduses olles. tööl olen 8h arvutis, aga kodus veedan ikka ka vahel aega arvuti taga olles. ei meeldi tv ja raadio, sama asi, et liiga palju müra ümberringi. meeldib lugeda, kuid pere kõrvalt leidub viimasel ajal selliseid omaette-olemise-hetki harva, millal lugeda saaks. riiulis üsna mitu raamatut oma järge ootamas. vahel käin kinos, harvem teatris. asendamatud on sõbrannaga või hea sõbraga koosistumised ja arutelud. uusi tutvusi nagu enam ei tahagi, piisab täiesti nendest headest sõpradest, kes juba aastaid olemas on ja kelle peale võid alati kindel olla. viimasel ajal olen mõelnud rahvaülikooli peale, sest nii palju asju tahaks veel selgeks õppida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!