Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Teema on minust.
 
Emma 28. september 2007, kl 17.53
Tere.
Mina olen 40 ja 50 vahel, vot ei ütle täpselt kui palju just, aga tutvumiskuulutustes tunnen end küll kui plika alles. Ja ma ei tea, kas ma siiagi sobin, selles mõttes noor alles, et neti teel tutvumist alustanud alles. Ja just, tutvumise mõttega ma siia netti ju tegelikult tulin, kui see 50+ nurgake selleks kohaks siin tehtud pole, eks lähen siis peale tere kuhugile edasi.
Vabandust kui tundun natukene nurgeline, nii vähe-palju kui mul seda netisuhtlust ka olnud on, on see olnud kergelt öeldes traumeeriv, saan aru, et tunnete end siin kui kalad vees, kuid mina ahmin ikka veel õhku, tunne on, nagu oleks see väävlit täis.
Vabandust sellegi väljaütlemise eest.
 
Noh 28. september 2007, kl 18.02
Edu tutvumises!:) Kuigi kahtlustan, et ega neti teel tutvumine eriti ei toimi ja kui on toiminud, siis reaalelus kohtumisel võib järgneda pettumus. Ära siis väga suuri lootusi sellele siin pane. 50+ jutunurgas pole erilist meeste ülekaalu ka näha. Soovin, et leiaksid ning tugevat närvi ja vähem traumasid! Ega virtuaalsuhtlemine pole elu, siin teritatakse ajaviiteks keelt ja ikka kellegi arvel, tark ei lase end sellest häirida:).
 
Emma 28. september 2007, kl 18.19
Kena, et vähemalt esimene kommentaar oli heatahtlik, tänu Sulle, vastanu.
 
ka samas eas 28. september 2007, kl 18.22
aga mina tutvusin küll juba 2a tagasi interneti teel ja praegu kõik väga hästi!!!
 
Emma 28. september 2007, kl 18.27
Seda on tõesti turgutav kuulda, mees samas eas, kas kuulutasid ise või vastasid kellelegi?
 
No jah. 28. september 2007, kl 18.29
Ei siit tutvust leia, mutid oma proteeside kolinaga peletavad iga mehe siit minema.
 
Mx. 28. september 2007, kl 18.33
Mis vanuse piirid kehtivad?
 
kosjamoor 28. september 2007, kl 18.49
Taevakene, kui tutvuda tahad, mine Delfi date`sse (ülaribal vaba aja all, 2. real), seal on tuvumissooviga mehi küll ja veel, minu tutvusringkonnas õige mitu naist juba pikemat aega sõbrustavad sealt leitud meesterahvastega.
Siin on ikka rohkem niisama mokalaat.
 
kukkuu 28. september 2007, kl 18.57
Mine kasvõi eesti suuremasse tutvusportaali, siin pole sul vanade inimeste keskel midagi teha.
 
Emma 28. september 2007, kl 19.17
Kui minult Mx küsis, siis arvan, et olen õiges kohas, sest ma ei oska neid piire kuidagi öelda või panna. Võib tunduda klišeena, aga nii mulle tundub, et kõik ikka oleneb inimesest enesest. Mehe puhul olen ikka mõelnud kui endast vanemast, kel aru (juba) peas. Võin seletada ka, mida selle all mõtlen, selle kohta öeldakse, et sarved peavad olema maha joostud ja nii minagi seda mõtlen. Sellest ei pea vist eriti pikalt seletama.
Kosjamoorile vastuseks, et mõne mu tuttava jutu järgi, kuigi nad seda nii ei ütle, olen aru saanud, et sinna on kogunenud seltskond elupõletajaid, minule see ei sobi. Võibolla olen liigselt ettevaatlik või mis iganes, vanamoodne, ju vast olengi.
 
to emma 28. september 2007, kl 22.15
ise ei ole kuulutanud,aga kirjavahetus hakkas küll ratest ja ilma pildita mõlemad
 
kosjamoor 28. september 2007, kl 22.39
Minu tuttavate kogemus jälle date suhtes positiivne just. Ei tea, vblt juhus, üks tuttav ehitab sealt leitud meessõbraga praegu oma majaosa üles, askeldavad ja arutavad kahekesi nii innukalt, väga lahe vaadata. teatrissegi jõudnud juba ja korra Róotsis reisil käia - no kus ta üksi oleks läinud!
Proovida ju ikka võid, egas kohe kokku pea saama, nad ka hulk aega ikka meilitsi ja msn-is suhtlesid enne. Mingi pildi saab inimesest sedasi ka ikka.
 
juula 28. september 2007, kl 22.58
miks nii arglik, arvesta, et siin inimesed nagu ikka ka irvhambad,see ongi vahva, palja nämmutamise peale hakkaks oksele.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!