Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
kollektiivis on lutikas
 
nälkjas 02. oktoober 2007, kl 10.28
kuidas saada üle jälkustundest töökaaslase vastu!?
töökoht norm kuid juba "selle" inimese nägemise tõttu hakkan lahkumisavalduse kirjutamisele mõtlema....
tegelt majanduslik olukord ei ole hetkel nii hea, et tööotsijaks hakata - samas "sellega" kohtumine asutuse üldkasutatavates ruumides halvab töövõime pooleks päevaks täielikult...

..tegemist on direktori sugulasega, kellel palju privileege ja vähe kohustusi....
 
To nälkjas 02. oktoober 2007, kl 10.30
käitu nii, nagu teda polekski olemas...
(niipalju kui töö kannatab)
 
nimi sul selline,et ei 02. oktoober 2007, kl 11.32
taha pai teha:) kui meeskolleeg-sokuta armuke,kui nais--hakka ise partneriks--voodis saavad probled lahendi,ja vbl saad ammetiülendustki:)
 
ok 02. oktoober 2007, kl 11.42
Kui otsest koostööd selle isikuga teha ei tule, siis ei saa ma aru nendest ühiskondlikult kasutatavates ruumides kohtumise peale pahaseks saamisest ja töövõime kadumisest. Ärritab siis ainult mõte sellele, et tal on privileege? Igas kollektiivis on inimesi kellel on privileege. Kui ise selliste privilegeeritute pärast kannatama ei pea, pole ju mõtet end kulutada halbadest emotsioonidest.
 
to nälkjas 02. oktoober 2007, kl 13.32
Arvan, et peaaegu igas firmas on "lutikas või lutikad" ehk nn. oma mees Havannas. See ju üks eduka juhtimise põhiprintsiipe. Katsu mitte välja teha ja rahulikult võtta, ega see töökoha vahetus ei pruugi tulemuslik selles suhtes olla.
 
hmmm 02. oktoober 2007, kl 21.17
mina ei saa teie mõistvale suhtumisele "oma mees Havannas" pihta. No teate, EU maa oleme. On tööseadusandlus, põhikirjad, asutuses kehtestatud normid, isiklikud töölepingud. On olemas reeglid, mis kehtivad kõigile. Kui kõigile ei kehti, siis laseme kõik reegliteta või? Kuidas tulemusi ja väärtusi jaotatakse? See riik kaob, kui me ei teadvusta korrektselt oma õigusi ja aitame süvendada korruptsiooni, toetame kaost, kui seadused ei loe. Et kellelegi kuskil ikka justkui seadused laienevad, aga mitte kõigile, keegi teab, kellele, keegi makstakse kinni, kuskil käib sahker-mahker lellepoja onupojaga.

Kirjeldatu ei ole normaalne, ma ütlen. Endast lugupidamine väärib küünlaid. Ela nagu Kesk-Aasias, et Allah ja Ülemmulla teavad ainsana, mis toimub, ülejäänud liiguvad küürus ja püüavad olla nähtamatud, sest oma pea on kallis.
 
nälkjas 03. oktoober 2007, kl 12.22
Tänan hmmm!
Sinu vastus tegi meele heaks!
 
mauri 03. oktoober 2007, kl 13.02
nälkjas, mina tahan teada, miks sa sellise nime omale valisid? tõesti tahan aru saada, millisest tundest või mõttest juhindusid.
 
no 03. oktoober 2007, kl 13.39
Paljudes töökohtades leidub ka veel tublisid voodikarjeriste.Kogu kollektiiv itsitab pihku aga kätt ette panna keegi ei saa. Püüa kadedusest üle saada ja ära riku oma närve. Onupojapoliitika vastu ei aita ükski rohi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!