Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Kas teile meeldib ?
 
JAAA(N48) 02. oktoober 2007, kl 21.31
...Süüa teha?

Mulle küll meeldib, eriti siis, kui on piisavalt aega, on millest teha ja ka kellele teha. See kellele, on pea alati olemas, aga teinekord jääb aega väheks. Katsetan tihti, kui kuulen või näen mõnda huvitavat uut retsepti. Meeldib külalisi vastu võtta ja neid siis millegi erilisega üllatada.
Pühad meeldivad! Eriti jõulud! Ettevalmistused, seda erilist pühadelõhna on kogu korter täis. Vahva! Kas olete mõelnud sellele? Varsti juba see jõuluaeg käes.
 
Immobilaare 02. oktoober 2007, kl 21.59


Mulle ka meeldib. Teen pühademenüü varakult valmis ja teen ka ajaplaani, et kõik kulgeks mõnusalt. Külalisi meeldib ka vastu võtta, neile õue küünlaid panna jne. vahel teen ka üksi kodus olles enda söömise mõnusaks. Mul on eraldi söögituba suure lauaga.
kui teen sushit, katan ka laua jaapanipäraselt.
 
mariin 02. oktoober 2007, kl 22.08
Meeldib, sest söögitegemine on loominguline kogemus. Just, just, perepeod, pühad ja jõulud on võrratud! Jõuludes ühinevad üldised traditsioonid ja peretraditsioonid. Uued maitseained - värsked ja kuivatatud, eri maade retseptid, aineid topitult ja täidetult, pikitult ja...mmm. Samas olen paras paanikakontor. Kas jõuan õigeaegselt, abilised pole piisavalt kiired, miks abilised vaikselt uttu hiilivad...appiii!!

Kui tulemus käes, säran ja õitsen ning paanikakontorist pole jälgegi. Pole jälge sellestki, et end tavaliselt jahuga kõrvuni kokku teen, midagi põhja kõrvetan jm toredat. Ikkagi meeldib süüa teha ja hästiõnnestunud toit või geniaalne katsetus või tormilised kiiduavaldused paitavad enesetunnet ja mitte vähe!
 
kuukiir 02. oktoober 2007, kl 22.13
Ka mulle meeldib. Eriti kui kogu pere kodus on. Eile leidsin siinse "kööginõu" alt ssille vastused ja tema retseptide kogumiku. Ta on ikka haruldane kokkamisfänn. Ootan juba võimalust sealt mitmeid teha.
 
ei meeldi 02. oktoober 2007, kl 23.04
absoluutselt ei meeldi, ei ole ka annet. Vihkan seda mässamist kõige selle jamaga, koguste mõõtmist ja kokkumäkerdamist, küpsemise ootamist, ja mustade nõude hyunnikut. Tõesti vastumeelne tegevus.
 
k 02. oktoober 2007, kl 23.44
jaaana, kas ruumi jäi väheks Tutvuste joone all,e t siia ronisid+
 
JAAA(N48) 02. oktoober 2007, kl 23.58
to k
Ei ole vajadust tutvustes ringi kolada ja kedagi otsida. Siin meeldib rohkem. See sinu tuttav Jaaana on keegi teine. Sorri.
 
PeeP 03. oktoober 2007, kl 00.20
Uurimused on näidanud, et enamus inimesi on sellest unistanud, kuid ainult vähesed on need seksuaalsed unelmad ka ellu viinud. Mõeldud on siin sadistlikke ja masohhistlikke seksimisviise, mille kohta vastavates tutvumiskuulutustes kasutatakse lühendit S/M. Mida see tähendab, millised probleemid sellega kaasneda võivad uhu
 
appi 03. oktoober 2007, kl 00.22
jälle ilmselt üks kuival inimene kes nüüd järjest postitab oma tühje mõtteid...
 
tädi 03. oktoober 2007, kl 00.28
söögi tegemine loominguline tegevus?????kui peaksite kokana töötama tahaks näha kui loominguline see tehevus teile veel näiks....ja pühad ei meeldi, siis mängitakse ideaalset peret, mida aga tegelikkuses enamjaolt pole...
 
vantsik 03. oktoober 2007, kl 00.30
Ei, ei ja veelkord ei. Nôuka ajal pidi peret toitma ja süüa tegema mitte millestki st. letil olid sea kôrvad, sabad ja neerud lisaks veel ka sea nahad. Viinereid sai tutvuse poolest väga harva. Kogu vaba aeg läks süüa tehes ja hankides: metsast marjad, seened, aias kasvasid juurviljad, siis veel marjade mahlaks ja moosiks keetmine ja hoidiseid lôputul hulgal. Kogu see jama algas juba juunis ja lôppes jaanuaris viimaste kôrvitsate sissetegemisega, aga ei enam. Ei mingit söögi tegemist, toon karbiga poest ja kui ei viitsi, siis kôlbab ka purgitoit. Söön selleks,et elada, mitte ei ela selleks, et süüa. Täiesti môttetu ajaraisk - vaaritada selleks mitu tundi, et siis veerand tundi süüa ja nôudest ma pigem ei räägigi.
 
JAAA(N48) 03. oktoober 2007, kl 00.53
To tädi.
Olen töötanud ka kokana ja oli nii loominguline, kui ka huvitav töö. Elu andis uue ja huvitavama võimaluse.

ja to
Appi, appi!
Samad sõnad sullegi. See nagu suhtlemis nurgake, tuttvumis nurk on järgmine rida. Mis teema oled ise jutukas algatanud, et kritiseerid?

Head ööd kõigile!
 
võõras 03. oktoober 2007, kl 02.43
söögitegemine on maitseasi. Kellele sobib, kellele mitte. Üks rohkem käpp teine vähem

tädi
kas sul on kogemusi, et pühade ajal mängitakse ideaalset peret? meil on aasta läbi tavaline tore eesti pere koos paremate ja halvemate päevadega.
 
nii ja naa 03. oktoober 2007, kl 09.36
Mul oli pidevalt 6 suud lauas. Nõuka ajal oli ikka tõeline kunst ellu jääda! Tegin süüa tegelikult... eimillestki! Aga kogu aeg oli toit laual. Täiskasvanmud lapsed meenutavad siiani heldimusega, kuidas emm muudkui vaaritas, hoidistas ja küpsetas. Sain vägeva baasi, aga... parata polnud ju midagi. Nüüd enam selliselt ei vaarita. Hoidistan loomulikult oma aia saadused, aga kõike on seal kasvamas nüüd ju 10 korda vähem kui nõukaajal. Ja kui toitu teen, siis oma ja laste lemmikuid. Kui üksi kodus olen, ostan ikka poest toitu kaasa. Sest... ka mina söön selleks, et elada, mitte ei ela selleks, et süüa, nagu siin eespool kirjutati. Kuigi aiatöö on üks mu hobidest, on aias nüüd enamus vaid muru ja lilled.
 
To JAAA(N48) 03. oktoober 2007, kl 13.05
Kuule,sul on vist väga igav?Imetled siin ise ennast...või proovid tähelepanu võita...
 
JAAA(N48) 03. oktoober 2007, kl 14.32
Eelmisele!

Ei üht ega teist. Nüüd siis tean,et see nurgake tehti kindlale seltskonnale ja igaüks siia ärgu oma nina pistku - kohe hammustavad. Olge terved! Õelutsege edasi.
 
Ka üks naine 03. oktoober 2007, kl 15.24
To JAAA(N48)
Mulle su teemad meeldivad, on sellised, mis puudutavad meid kõiki.
Tundus, et oled tugeva närviga.Mis nüüd siis juhtus?
 
Ka üks naine 03. oktoober 2007, kl 15.47
Hea söögi valmistamine võtab aega, mulle vahel meeldib uusi retsepte proovid, tavaliselt tuleb ikka hästi välja.Ise ma liha eriti ei armasta, rohkem juurvilju ja köögivilju.
Mis puudutab Jõule, siis läheb ikka silm särama,proovid midagi head valmis teha ja küpsetada.
 
Liisa 03. oktoober 2007, kl 17.50
Tore teema ju. Pole siin ainult tutvumiskuulutuste rubriik, 50+ aastastel peaks olema ka teisi teemasid, mida arutada.Ise vaatasingi selle pärast siia, et vast keegi räägib, kus käinud või mida huvitavat ette võtnud.Ise pole just superkokk kahjuks, aga mul on sõbranna, kes teeb toitu väga odavalt ja seejuures kõik mis ta vaaritab, viib lausa keele alla.Valmistoidust küll suurt ei hooli, püüan ikka ise teha, selliseid lihtsamaid, näiteks vormiroogi ja ühepajatoite.Pole minu jaoks meelistegevus, pigem ebameeldiv töö, milleta ei saa.l
 
ma 03. oktoober 2007, kl 18.11
töötan ka kokana ja rõõmuga! Kokkamine on tõeline looming, katsetused ja mida kõike veel. Ja parim palk on sööjate tänu, kuigi see ongi kahjuks pea ainus tasu ka. Aga lootus sureb viimasena, st, et küll palgatõus ka kunagi tuleb.
 
jups 03. oktoober 2007, kl 20.27
Selge see, et igalühel oma HOBBY
 
tädi 03. oktoober 2007, kl 21.23
ma-le
kui oled jalul 17 tundi ilma puhkepausita, pole aega pissilegi joosta...kaua sa siis ikka rõõmustad...ja palgaga on nii kuidas on...looming... niisugune kiirus on taga mingile loomingule pole küll aega mõelda
 
50- 03. oktoober 2007, kl 23.42
braavo vantsik, võtsid sõnad suust! ja toidu valmistamiseks rõõmuga peab annet olema. minul see puudub ning pole ka mingit huvi.
 
ma 04. oktoober 2007, kl 18.35
tädile:
jah, nii pikki päevi mul pole, aga töörõõm on veel alles, eks oleneb ka, kus töötad. Ma koolis ja lapsed meeldivad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!