Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
mis on öös
 
ööloom 03. oktoober 2007, kl 04.29
^Tulin just ööst ja mida oli öös?? Öös olid sügise lôhnad, öö vaikus kui kôik lärmajad magavad ja ööloomad saavad tasa rohus sahistada. Öös oli udu ja öölind lendas öötaevas. Ilusat ööd magajatele - lähen panen nüüd ka ruttu nina saba peale ja keeran kerasse enne kui öö lôpeb.
 
e55+ 03. oktoober 2007, kl 08.07
Eilst ööd ei tea, aga pühapäevane vastu esmaspäeva oli küll imeline, soe nagu suveöö ja vaikne, kusagil kaugel sähvisid välgud.Tänane hommik aga küll väga morn ja peaaegu sama mu tuju, sest pean arstile minema ja pesu jätsin õhtul õue, oli niiske ja mõtlesin, et kui öine niiskus ongi hommikul sees, siis kuivab paari tunniga, nüüd aga pole mõtet tuppa tuua, aga ka õues asi vist paremaks ei lähe.
 
mees 03. oktoober 2007, kl 09.14
autorile,

teinud näpukad, kui vibraatorit ei jaksa osta, oragasm on parim ravi unele
 
tädi 03. oktoober 2007, kl 09.50
mehele
just, aga pead sa sellest siin kirjutama, panin just oma poisi kappi peitu, kuulekas kaaslane ja ei toksi siin rumalusi, sinu mees...aga võib üldse unustada
 
tädi--sulle ennemuistne jutt: 03. oktoober 2007, kl 11.26
vanaema,kas sul on armukest olnud?...armukest?...oi August!!!!!
vanaema avas riidekapi ukse ja sealt kukkus luukere kolinal välja......
 
tädi 03. oktoober 2007, kl 13.29
ennemuistsele
minu poiss on sellisest pehmest materjalist mis ei idane ega mädane....aga hea nali oli:-)))
 
Rohelineunistus 05. oktoober 2007, kl 21.05
Ööloom, miks oled valinud öö oma tegemisteks? Vaikus ja omapärased hääled? Egas Sa ometi miet eemale hoia?
 
ööloom 06. oktoober 2007, kl 02.11
Eks ikka selleks, et kuulda ööhääli, sest öös on asju -ööasju ja neid on väga vähe kes neid kuulevad ja näevad.Öös on veel see, et kôik magavad ja kellelgi pole ööloomaga asja ja siis ta vôibki röömsalt heas seltskonnas st. iseendaga aega veeta. Peale vaikuse on öös vahest ka kuud ja tähti näha ja vahest, kui tähed langevad vôib ööloomgi millestki unistada aga need ei ole ei asjad ega inimesed. Aga ei ma inimestest eemale hoia, sest ööloomad on ju inimeste sôbrad aga nad on väga arglikud ja sellepärast ei kirjuta nad inimestele, sest äkki tahab keegi ööloomaga koos ööd kuulata aga kaks teevad juba öös väga suurt müra aga nüüd vaja jälle öösse minna ja vaadata mis seal toimub aga kui sajab, siis peab urgu pugema nina saba peale panema ja tuttu jääma.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!