Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Vanad pildialbumid
 
Carmen 04. oktoober 2007, kl 16.27
Kas olete armukade, kui avastate oma mehe albumis teiste naiste pilte?
 
aff 04. oktoober 2007, kl 16.33
Kuule, kas sa oled teismeline?
 
n41 04. oktoober 2007, kl 16.37
olen, olen isegi hävitanud neid
 
anu 04. oktoober 2007, kl 16.38
Need on ju ainult pildid, milleks vihastada nende peale!!!
 
iii 04. oktoober 2007, kl 16.41
kui muud probleemi ega muret pole,siis võib ju sellest teha ajaviiteks...:) MÕTTETU!
 
Carmen 04. oktoober 2007, kl 16.45
Need inimesed eksisteerivad mälestustes, kuid ka reaalselt. Miks neid pilte hoida, kui see on möödunud aeg? Ebameeldiv on vaadata, kus kaisutatakse teisi naisi.Elus on olnud kõigil erinevaid juhtumisi, kuid milleks neid jäädvustada?
 
no kuulge 04. oktoober 2007, kl 16.49
Carmen, kas sinul siis pole teiste meestega pilte tehtud? Ja tuleb keegi ja ütleb, need viskame minema. No kuulge, lasteaed.
 
ok 04. oktoober 2007, kl 16.51
Jäädvustab ju see inimene kelle ellu need sinu jaoks võõrad on kuulunud. See ongi tema elu ja kellelgi ei tohiks pähegi tulla selle peale armukadedaks muutuda. Nii ei tohi käituda. See on teise inimese alandamine.
 
Carmen 04. oktoober 2007, kl 16.58
Loomulikult on tehtud teiste meestega pilte, kuid ma ei ole neid säilitanud.
 
kena proua 52 04. oktoober 2007, kl 16.58
Meievanused vaevalt , et armukadedad, see ikka nooremate asi ja nooremate rubriiki kah, pane feministidesse, las noored arutavad.
 
Carmen 04. oktoober 2007, kl 17.08
Kas 50+ enam ei armukadetse? Ei tahaks kuidagi uskuda!
 
kena proua 52 04. oktoober 2007, kl 17.15
Kui saad nii vanaks nagu meie üle 50-e eks siis vaata ja tunne.Kas ja kuidas saab oma mehe pildialbumeid kadestada, mis on väärtus omaette ja mis on teisele tähtis ja mis endale tähtis...Meievanused armukadetsevad ainult teist samavana inimest, kui see on temast millegi üle.
 
Carmen 04. oktoober 2007, kl 17.16
Imelik, et nii vanaks ennast peate:P
 
siirus 04. oktoober 2007, kl 17.26
Vaata,mina olen küll armukade!:)Aga nii madalaks ma ei muutu,et piltide peale!jäta,Carmen,pilt
ju pilt ja kust tead,kes ja mis hetk on jäädvustatud!
Aga kui endale kord veel partneri leian-hoidku teised eemale,küünistan!:):):):)
 
aga 04. oktoober 2007, kl 17.32
minagi sellise albumi leidsin ja väga ebameeldiv oli vaadata, sest neid naisi oli kohutavalt palju :(
 
ulla 04. oktoober 2007, kl 17.35
Carmen, sa peaksid vastsündinutega vaid suhtlema. mina sellest aru ei saa - enne kohtumist on ju kummalgi poolel olnud oma elu, see on ju enesestmõistetav. Ja selles elus on olnud suhteid ja on tehtud pilte... Miks peaks selle kõik ühel hetkel hävitama? Miks sa ise oma pilte säilitanud pole? Tuletavad need sulle midagi häbiväärset meelde?
Igasugune kogemus tuleb elus kasuks, ka halb, aga ilusaid mälestusi olematuks muuta, veel enam teist inimest seda tegema sundida või ise tema eest ära teha - see on ikka väga alatu mu meelest. Üks inimene ei ole teise omand, igaühel on õigus minevikule.
Mina abiellusin 26aastaselt, mees oli siis 31. Ma oleb kõigi ta varasemate pruutidega piltidelt tuttav, mõnega nüüd elus ka, ja ega need pildid mind ükskõikseks ei jätnud, aga neid hävitama hakata või mehelt seda nõuda - see mulle ka pähe ei tulnud. Asju tuleb ikka mõistusega võtta, mida need pildid sulle halba teevad? Või tunned ennast suhtes nii ebakindlalt, et pelgad võrdlusmomenti?
Imelik ikkagi, täiskasvanud inimene peaks ikka suutma tolerantne olla ja teisest inimesest lugu pidada.
 
Carmen 04. oktoober 2007, kl 17.39
Kas te ei oska lugeda, ärge improviseerige! Kes on rääkinud sundusest hävitada, küsisin, kas olete armukadedad, kas teis midagi kihvatab??
Ja palun ärge targutage, kas vastsündinutega või surnutega suhelda:P Nendel piltidel avanes tegelik mina mehest.Tunnen end kindlalt, nii kindlalt kui keegi tunda saab, kunagi ei tea.
 
tore 04. oktoober 2007, kl 17.50
Ei ole kunagi armukadetsenud.
 
N52 04. oktoober 2007, kl 17.52
Mis tolerantsusest te räägite? Teema on kirest.

Lapsena mäletan, et meil oli terve seeria väga ilusate itsitavate tädidega fotod rannast, kus paps demonstreeris kõrval muskleid ja veel mingi blond jalgrattal, paps säras üle näo. Oi, ema neid pilte vihkas ja imestan just praegu, et kuhu nad küll saanud on?

Mina muidugi olen armukade, lapsikult ja oma mehe nina alla pole ma elus kõike pilte igatahes toppinud. Nii tark peab naine ometi olema.
 
karikakar 04. oktoober 2007, kl 19.09
Pole mitte kunagi armukade olnud. Armastanud pika elu jooksul 2 meest, üks neist oli minu abikaasa, teine praegune austaja.
Elu enne mind on minevik, meie elame olevikus. Naudime iga koosoldud hetke ning mõlemad oleme siiralt õnnelikud, et just meie kohtusime. Temal eelnevalt ikka mitu abielu, aga see mind ei häiri. Tean oma väärtust.
 
n30 04. oktoober 2007, kl 21.04
to N41-le :mis õigusega hävitad sina teise inimese minevikust pärit pilte?!
 
martsipan 04. oktoober 2007, kl 21.11
naljakas teema, kuigi ilus pealkiri nagu Valgrelt. Inimesed on erinevad, erineva kirglikusastme, erineva temperamendi, erineva enesekindluse ja erineva mõttemaailmaga. Pealegi on vaieldamatult mõned mehed suuremad ringitõmbajad kui teised. Väga üheselt pole üksteisele mõtet lajatada.
 
36a. 04. oktoober 2007, kl 21.32
oleme olnud abielus ja selliseid lapsikud mõtteid pole veel pähe tulnud. nüüd siis selge miks nii palju halajaid, et olen kurb ja üksik. lollid jäävad igavesti lollideks.
 
ulla 05. oktoober 2007, kl 08.34
martsipanile
Mees võib olla OLNUD kuitahes suur ringitõmbaja - see on tema enne-mind-elu ja seda ma ei saa talle kuidagi keelata. Ta ei teadnud ju, et ta minuga kohtub, võiks naljaga pooleks öelda.
Aga tõesti - Carmen väidab, et minevikupiltidelt avanes mehe tegelik mina. no ma ei tea muidugi, mis piltidega tegu, aga ei kujutle, mida hirmsat saab ühelt "enne meie aega" tehtud pildilt leida.
Mis oli, see oli, see mind ei eruta. Ärevaks muutuksin juhul, kui midagi hakkaks juhtuma meie kooselu ajal Varasem on ikka sügavalt mehe isiklik elu, mind siis temaga polnud ja ammugi pole mul põhjust sellega tagantjärele tegelda.
 
martsipan 05. oktoober 2007, kl 13.02
selge on see, et keegi kedagi ei omista ja kõigil on enne elu olnud ja see pool normaalne. Samas olen sisemiselt ikkagi niivõrd tuline, et mingit erilist armastust vanade konkurentide suhtes kohustust tunda pole mitte. Konkurendid on olnud konkurendid, pole siin midagi, et langed kaela, "kallis sõbranna"! Piltide hävitamisega mina ei tegele, see justkui tobe.
 
Carmen-ole õnnelik,et sul 05. oktoober 2007, kl 15.28
mees on (veel)--sa ju nõukaajast pärit,varsti saab sind vahetada eht eesti toote vastu:)
 
nii ja naa 05. oktoober 2007, kl 18.06
analoog: minu exmees kutsus mind minu enda rajatud aiast sõstraid korjama, et ma lastele mahla saaksin teha. Ta oli ise ära välismaal ning ütles seda ka oma tollasele elukaaslasele. Marju korjama ma ei saanudki, sest exi elukaaslane helistas mulle ja teatas, et tõmbas saega kõik marju täis sõstrad maha -"kuradi @!#$ sihuke, tuled mu meest noolima" oli tema põhjendus. Selle teo tagajärel leidis ta oma asjad tänavalt kui mees koju tuli....

Kes arvab, et mees kogu oma minevikuga on tema omand, see leiabki õigustuse mehe pilte hävitada. Kas tõesti sai süda rahu? Kas selle tagajärel mehe minevik muutus olematuks?
Naljaninad!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!