Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Tartu Ülikool 375
 
vilistlane 60+ 05. oktoober 2007, kl 00.13

Terve Tartu linn on pidurüüs, maitsekalt ja lopsakalt. Noored ja vanad, teklid peas ( neli päeva kantakse tekleid!), palju rõõme kohtumistest, palju kallistusi ja äratundmisrõõme.
Jaani kiriku etenduse lõppedes kulmineerus õhtu tõrvikutega rongkäiguga Toomemäele. Lõpus võimsaim ilutulestik mida Tartus nähtud.
Ja ilm! Jumal on vist tartlane.
Palju õnne ja aastaid, mu kallis Tartu Ülikkol.
Tartu vastu ei saa ükski linn Eestis.

Dina, vilistlane, tutvu ürituste kavaga ja Tartu ootab Sind.
 
palju õnne!!!! 05. oktoober 2007, kl 01.04
õnne kõigile, aga eriti meile, kes me oma armsa ja auväärse ülikooli vistlased oleme!

Südame teeb soojaks iga mõte Tartule, kuigi ise mujal. Tartusse ja tartukatele südamlikke tervitusi!!! Jumal on jah tartlane!:)
 
palju õnne!! 05. oktoober 2007, kl 01.05
* vilistlased
 
vabandan 05. oktoober 2007, kl 01.21

*Dina*, vilistlane, tutvu ürituste kavaga ja Tartu ootab Sind.
loe:
*Sina*, vilistlane .....
 
Jõudu! 05. oktoober 2007, kl 01.28
 
seda ka, et 05. oktoober 2007, kl 01.35
Tartlased tänavad, aga leidke aeg ja tulge sünnipäevale. Ja teklid pähe! Lugedes meie ridasid üle, on meiegi aastakäik hirmuäratavalt vähemaks jäänud. Kuniks elu!

Mida vanemaks saame, seda kiiremini lendab aeg, tunneme, et tunnid pole enam meie jaoks enam mitte 60 minutit vaid palju vähem.

Muide, saab ka tellida endale imeilusa sõrmuse kas kullast või hõbedast, valida on kahe mudeli vahel. Kullast maksis 1859.-, hõbedat ei vaadanud.
Ja saab soovi korral osta endale uus tekkel. Paljudel hallipäistel puha uued peas, aga miks mitte kanda ka veneaegseid, see oli meie aeg.
Ma ei saanud jätta siit seda teile edasi ütlemata.
Palju õnne meile ja meie koolile!
 
Vivat! 05. oktoober 2007, kl 01.51
Meil on perest vilistlaste kaks tekliga esindajat Tartus kohal, noorem generatsioon küll. Ülikoolihoone on imeilus, linn särab! Vapustav peokorraldus! Elame telekast kaasa, pisar tuleb silma! Õnne ja edu kogu südamest!
 
ka vilistlane 05. oktoober 2007, kl 08.26
Minu suurim rõõm oli, et tütar, esimest aastat Tartus tudeng, ütles pärast eilset õhtut - kuule, päris uhke tunne on ikka öelda, et näe, see ongi minu ülikool.
 
Benita 05. oktoober 2007, kl 09.33
Käisime ka eile rongkäigus ja Toomel. Väga tore oli. Linn ja ülikool olid imekenad. Tore oli jälle teklit kanda.
Tervitused kõigile tudengitele ja vilistlastele.
 
kakk 05. oktoober 2007, kl 10.43
ma lendsin kah kõrra mäest mööda, akadeemiline rahvas marutas seal mõnusasti. Noorusaeg meenus kohe. sai geneetiku pead pestud ja milkade eest jookstud, sääl puie vahel. Nüüd tuleb aiva lennata, lennugraafik selline. Pole aega pidugi pidada, eh elukest...aga palju õnne kõigile kolleegidele,vilistlastele..:)
 
Vilistlane Tallinnast 05. oktoober 2007, kl 11.49
Kiitus ETVle! Hea ja asjatundlik töö, mida ei saa öelda Eesti suuremate päevalehtede kohta.

Euroopa ühe vanima ülikooli juubel, mis siiski väga suurele osale eestlastest korda läheb, meie oma riigi oluline sündmus, peaks kogu pidustuste perioodil olema kajastatud ajakirjanduse esilehtedel palju võimsamalt ja eneseteadlikumalt. Isegi kuninganna saabumine on juubeli enda kõrval täiesti teisejärguline sündmus.

Siit on näha, kuivõrd osa meediast ei jaga üldse matsu lahti. Euroopa riigid, rääkimata Usast panevad prioriteedid oma riikides palju jõulisemalt ja enesekesksemalt paika. Sellise ajaloolise õppeasutuse juubeli tähistamine on iga eneseteadliku riigi eesõigus, mitte kohustus.
 
ilus sünnipäev 05. oktoober 2007, kl 13.02
Ma ütleks, et eilne rongkäik, see rahvamass ja ajakirjanike hulk (noh, nad polnud tööl, nad ka ju vilistlased) oli suurem vist kui laulupeo ajal.
Mõnus on olla mõnusas seltskonnas, toidab hinge.
 
vilistlane 05. oktoober 2007, kl 13.15
palju õnne kõigile, kes Alma Materiga seotud!
 
aktus 05. oktoober 2007, kl 16.53
Jälgisin tänast aktust aulas ja oli kena üritus küll, aga saalisolijaid oleks võinud pikemalt ja rohkem näidata. Seal vilksasid kiirelt mööda emeriitkorüfeed. Kaamera oleks võinud saalis rohkem liikuda ja näidata ka rohkem sealviibijaid. Kaadrisse jäid põhiliselt ühed ja samad näod.
Kui on mõni muu aula üritus ja kust on otseülekanne, seal näeb ikka tervet saalitäit publikut.
Ise tartlane, teklitega inimesi on küllaltki tagasihoidlikult (enamjaolt nooremad). Paljudel teklid kadunud ja uusi ei osteta.
Täna kahjuks vihmane....
 
täna vihmane 05. oktoober 2007, kl 17.11
Raadi surnuad om paksult kaetud värviliste lehtedega aga vilgas lehtede riisumine ja vedamine käis.

Tegelikult nii kirjud lehed on nagu rikkalik kaunistus.

Homme siis kohtume.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!