Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
jalutamisest
 
kena proua 52 12. oktoober 2007, kl 15.25
Mõned aastat tagasi kui inimesed polnud nii masinates kinni, et "jalutatakse autoaknast" oli näha palju mittekuhugi ruttavaid paare õhtutundidel. Nüüd jalutaksid naised küll aga mehed...ei taha, ometi on kirja pandud tõde see, et jalutamine hoiab mõistuse kaua selge . Aastaid tagasi küsisin ühe vitaalse daami käest, mis on nende abielukestvuse saladus (ikkagi üle 60-e aasta koos)temagi ütles, me jalutame igal õhtul koos . Aastast aastasse, kevadest kevadesse.
Mida arvate ja kui palju jalutate teie?
 
Ka üks naine 12. oktoober 2007, kl 15.31
Ikka jaluatme küll ja vahel jalutan üksi ja vahel lapselastega, kui aega on. Kevadel ja suvel ikka rohkem, aga mida vanemaks saan, seda enam on ka sügis meeldima hakanud.Mulle meeldib seenel käia.
 
Jalutaja 12. oktoober 2007, kl 15.34
Tuntud tõde, liikumine on elu!Kuni liigud, seni elad. Mina jalutan ja liigun väga palju ja soovitan teistele ka.Muideks, aitab ka sügismasenduse vastu. Toredat jalutamist!
 
vat 12. oktoober 2007, kl 15.34
nüüd küll õige teema. aga proua lootusetult hilinenud kui arvab et mõistus veel koju tuleb, muidugi kui teda seal olnud.
 
jällegi ühe 12. oktoober 2007, kl 15.44
vanahärra käest küsiti,mis on kauaaegse abielu saladus,tema vastas--tänu koerale...kui asi kiskus kriminaalseks,ütlesin:pitsu õue,tegime tiiru-kaks.mammi jahtus maha ja elu läks edasi:) võtke koer--ja te ei kahetse!
 
siirus 12. oktoober 2007, kl 15.50
Siin on suur tõetera sees!:)
 
jalutamisest 12. oktoober 2007, kl 18.11
Vene ajal sai palju N liidus ringi sõidetud ja sealt meenub tähelepanek, et venelased jalutasid õhtuti perega linnatänavatel. Ju teilegi meenub nn "narodnoe guljanie". Nüüd ajad teised - internet, telekas palju huvitavat vaadata....Aga komme oli ju siiski hea, perekeskne. Pole ammu Venemaal käinud, ei tea, kas neil veelgi see komme on?
 
kena proua 52 12. oktoober 2007, kl 22.05
Ma fännan ka jalutamist aga õige inimesega, kes samuti jalutab meeleldi. Jalutamise ajal saab palju asju sirgeks räägitud ja läbi arutatud, plaane teha ja ka riielda ning leppida. Kahju, et mehed siiski nii vähe soovivad jalgsi käia, mõned sajad meetrid ja seda ka ilma autota ei saa mindud.
 
heegeldaja 24. aprill 2018, kl 03.43
hoiatus - ärge mingil juhul minge tundmatute muttidega jalutama! maniakk siin ise tunnistab, et on nii mõnedki mehed jalutamise käigus sirgeks teinud ja seda lausa ette planeerinud.
 
Vaata, aga vaata 24. aprill 2018, kl 07.19
Ühest prouakesest on heegeldaja saanud.. Ja mis sundis teda pöörduma 10.a tagusesse minevikku ja seda lausa öösel?
 
vanasti oli nii 25. aprill 2018, kl 20.32
Nonii, ülevaade tänasest kohtumisest: meesterahvas ostis kilekotti pudeli shampust(seda ta ütleski kohtudes, et hüppab korraks poodi) ja ühe karbi salatit(lootis vist, et ma tema koju kutsun, kilekotis oli veel kaks pudelit õlut, (ma ei joo õlut). Mina aga soovisin jalutada, vedasin seda suitsu ihkavat ja õllet ihkavat meesterahvast mööda parki ja metsaalust jalutuskohta suuresti ringi, ei lasknud tal kivi pealgi istuda, et ta saaks oma õllekest rüübata. Ikka jalutasin ja tema ähkis ja puhkis ,kuid jalutas kaasa ja kurtis, et kiilaspea kõrbeb aga ma tahtsin aktiivselt jalutada. Et ta kaineneks.Lõpuks meesterahvas kurtis, et kas me ei jooks võpsikus pudeli shampat!!! kuna tema lootis et saab seda minu pool teha(tule ansip appi!)aga mina pole vist selle asjaga nõus, saatsin ta kuu peale selle jutu peale ja küsisin ,kas ta tahab jalutada või tahab koju minna, tema tahtsi jalutada:))). Ma polnud nõus alkoholi pruukima(kuna ma ei pruugi ) ja eriti pargis...Lõpuks ütles mehike, peale pooleteisttunnist jalutamist, et tema ei jaksa enam jalutada kui ma nentisin, et nüüd on see 25 km ring täis. Ma ütlesin siis, et sa oled joonud kaks pudelit õlut, kohtuma tulid poolselges olekus ja vead veel rasket shampusepudelit kaasa ...Mida sa mees elult tahad? Soovisin talle edu naistega ja tulin otsemat teed ühistranspordivahendiga koju...Ta jäigi pargiveerele istuma, lääbakil kilekott jalge ees.Õudne . Muidu polnud välimusel midagi vigagi, jutt kah, et kõik naised teda tahavd:))))Jne edasi jne edasi, vga pikk lugu.Jätkub neljal masinakirjalehel.
------
 
aga tänapäeval 27. aprill 2018, kl 22.08
Mis te ikka vanasti ja vanasti :(
Elu on aastatega muutunud. Või käite ikka võpsikus šampust joomas? :D
 
Jalutaja 21. mai 2020, kl 22.20
 
2+2 reeglit järgides 21. mai 2020, kl 23.40
Jalutamine ei tee paha
 
von Freen 27. mai 2020, kl 10.56
a ma jalutan prääga 1+3 reegliga koos kõikseaeg
tähtison et vastust (misson NELI) valekseiaja

seega võipka 0+4 süsteemiga jalutada
võika 2,5+1,5

MAIOLEROBOT
 
uu 27. mai 2020, kl 18.33
järjekordne tunnustus kenaprouale,
kelle aktiivselt jalutada tahtmise lugu on muutunud siinse foorumi klassikaks,
mis eales ei tuhmu. ja mehel polnud vigagi?
 
kelgutaja 10. märts 2021, kl 12.54
kuidas siis nüüd, uue "kinniistumise" alguses, jalutamisega on?
 
Ninatark77 10. märts 2021, kl 14.51
Vannitoast magamistuppa ikka võib ja saab jalutada, kui ikka 2+2 reeglit järgid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!