Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
jalutades tutvuma

kena proua 52 14. oktoober 2007, kl 15.16
Otsin jalutamissõbralikku Tallinna meest , kellel oleks soovi, vajadust või tahtmist päevasel ajal jalutamas käia, kas tervis jupsib või on rahulikku liikumist arstid soovitanud.

juku:=) 14. oktoober 2007, kl 15.21
nõus, kui sul keppi vaja läheb:=)))))))))

kena proua 52 14. oktoober 2007, kl 15.32
Vaata, Juku, praegu veel keppi vaja ei lähe ehkki mul vasak jalg halbade ilmade korral veidi valutab. Kuid keppi läheb abivahendina vaja nii 25 aasta pärast kindlasti, kui mul eluvaimu jätkub ja see minu üle ilkuv jorss mind enneaegselt auti ei vii. Edu sulle, Juku, kas herbaarium sügislehtedest on juba kooli viidud?:))))))

53 14. oktoober 2007, kl 15.33
:) kena proua.
Miks alahindad ennast või oledki põetajaks loodud? ja miks arvad,et haige mees just sellist tutvust vajab-kui tal miskit vaja läheb siis tarka ja heasüdamlikku abistajat--kas oled Sina selline? Äkki peaksid hooldusõena tegutsema hakkama neist pidigi suur puudus olema,aga mitte kaaslast otsima.Muide-need kes otsivad kaaslast ei kannata tegelikult haigeid inimesi----

kena proua 52 14. oktoober 2007, kl 15.37
53

Tänan kommentaari eest.
1)arvan küll
2)muidugi
3)Olengi selline
4)Võib-olla tõesti
5)olen huvitav ja leidlik vestluskaaslane
6)sul on jälle õigus
7):))))))))

53 14. oktoober 2007, kl 15.45
Ma küll ei tea,sest ise juhtusin siia täitsa juhuslikult,aga arvan,et siit küll õiget kaaslast ei leia,aga mine tea----
Igaljuhul ilusat sügist, õnne ja muidu kõike kaunist---kõigile.

kena proua 52 14. oktoober 2007, kl 15.52
53

Paljud inimesed jõuavad kuhugi esimest korda sageli juhuslikult aga ettevalmistunult.:)))Sinu arvamus on sinu arvamus. Mida ma ei jaga, paraku.

to kena proua 14. oktoober 2007, kl 15.55
kas rates ehk on ka sinu pilti näha

kena proua 52 14. oktoober 2007, kl 15.59
to to

Mis rate siia puutub, jalutamisest on jutt ja ainult.

to kena proua 14. oktoober 2007, kl 16.08
nojahh, sedaküll, aga pilti näeks ju siis ka

juula 14. oktoober 2007, kl 16.09
mina jalutaks küll sinuga aga ma pole kahjuks mees, päeval on ka vahel aega.

kena proua 52 14. oktoober 2007, kl 16.11
to to

oleks põrsal küüned , roniks puu otsa:)))

kena proua 52 14. oktoober 2007, kl 16.12
juula

Aga poleks vaja olnud kommenteerida, oma naistuttavate ridu ei täienda suvaliste soovijatega.

vanakult 14. oktoober 2007, kl 16.20
Pea pohmellist lõhub, peakski jalutama minema. Ksa keegi peaparanduseks midagi kaasa ka võtab?

juula 14. oktoober 2007, kl 16.29
ma ei kommenteerinud vaid näitasin poolehoidu.

klapime kult 14. oktoober 2007, kl 16.52
siukse ilmaga saab õues ainult otse putlist rüübata, muidu lahjendab vihm ära.

ah nii 14. oktoober 2007, kl 17.09
vanakult
seepärast sul impotentsusega probleeme ongi, et jood liiga palju

vanakult 14. oktoober 2007, kl 17.17
Kui palju on palju? Kas ükskord kuus on palju?
Tegelikult tahtsin kena prouaga jalutama minna, isegi ta jala kompressi jao panin põue.

Kuulge!!! 14. oktoober 2007, kl 17.26
Mis siin toimub, no ei saa aru?

rixu kaarel 14. oktoober 2007, kl 17.32
50+ ja juba penskarid kellel aega üäeval jalutada, pange ikka tõeline vanus siis kirja.

ah nii 14. oktoober 2007, kl 17.32
no tegelikult sa Vanakult oled päris mõnus mees. vihaseks ja kurjaks pole saanud, vaatamata, et eelmises teemas naised kõik nii norima hakkasid..

no kui palju on palju.
mina ei tea. mina pole mees, ei joo ja nokut ei oma, seega ei saa kaasa rääkida.

juku:=) 14. oktoober 2007, kl 18.02
keda sa siis soovid, aru ma ei saa, juulat pead suvaliseks naistuttavaks mind koolipoisiks, ütle siis otse välja, et tahad meest suure m.

jüri nõmmelt 14. oktoober 2007, kl 18.50
Sa kena proua oled kudagi kole tige,ma tuleks jalutama küll aga äkki äsad metsavahel vastu pead.Ei meeldi tigedad ja vägivaldsed naised"prouad".

Millalveel 14. oktoober 2007, kl 19.40
Miks Te arvate,et 50 on naisinimesed ainult valudes ja hädades.
Kui olete tublid mehed näidake ka end.Et saaks aru meeste olemasolu----palun!! :-)))

kena proua 52 14. oktoober 2007, kl 21.39
Ise küsin ja ise vastan, selline mees ei saagi leida kedagi enda kõrvale, vaadake, milline nõme jutt ja jätkuv ilkumine, samas mängib nagu naised temale vastaksid...Sorri aga siinrääkivad naised on enamuses juba ennast ilmestanud ja mitte kuidagi ei lähe kokku mingi pervo eneseimetlemisega või nn. naiste vastamise ja huvitundmisega tema suhtes. NB! ta ilmub kõige rohkem minu teemades, kättemaks pidavat mõnus olema aga ütlen veelkorra: kinniolnud ja ebameeldiva inimesega ei suhtle . Soovitan ka teistel sellistest eemale hoida.

kena naine 52 14. oktoober 2007, kl 21.49
Millalveel
Oled ju see 53, eks ole? Ütlesid, et oled esimest korda aga see tuleb sul küll välja maru tõredalt esimese korra kohta olla siin, et teise teema all oma aadressi panna, võiksid ju ise teha teema, kus tutvud. Kuidas ma aru sain? Lihtsalt, iga inimest loomustab ka virtuaalne kirjutamiseiseloomus ja kirjavahemärgid. Sina paned neid kolme kriipsu järjest. Kuidas siis läheb kokku nüüd su enda aadressi väljaviskamine siin minu kuulutuses ja samas ka mõned teemad allpool su enda teema, kus kirjutad, et üksi hea ja põhjendad, miks sa ei taha kedagi leida jne...Nii, et 53!!! Räägid iseendale vastu, kirud mehi, et 7 aastat noorem jättis sinu ja läks minema...Aga mida sa nüüd teed, soovid j'älle ämbrisse astuda või milles on küsimus. Minul ükskõik aga naljakas on kui inimene ei suuda iseennast mõista.

kena proua 52 14. oktoober 2007, kl 22.02
eelmises teemas läks nimi valesti: kena proua 52 , see on õige.

Minu jalutamisekuulutus ei vanane ja härrasmees, kes soovib jalutada, võib alati kirjutada.

lissu 14. oktoober 2007, kl 22.13
nii! läheb jälle põnevaks!

kena proua 52
kust sa tead, et 53 on kinni istund?

vanakult 14. oktoober 2007, kl 23.09
minagi praegu istun, enne aga käisin jalutamas, üksi, mõnus oli, natuke kurb ka.

juula 14. oktoober 2007, kl 23.15
Kuule kena proua, kui sa kena naine ei ole vaid ikka kena proua siis mida su härra arvab sellest, et sa võõraid mehi jalutama kutsud, ma pakkusin seltsi, et sa nii hüljatud ja haige oled ja minu härra ei pane pahaks kui ma teisi haletsen. Mina olen siis suvaline naine ja jalutama kutsutud invaliid on ...
Ma ei nõustu nendega kes sind tigedaks peavad aga nähvata armastad sa küll. Ära solvu, lihtsalt panin tähele, et sa oma perekonnaseisu rõhutad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!