Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
maja kindlustus tulekahju vastu
 
huvi 25. jaanuar 2010, kl 19.01
Tahangi küsida kuidas käib?! Kas see on õige kui kindlustus agent teab teie maja aga mingeid lisasid ei kirjuta vaid mingi paber kus kirjas tule vastu ja mingi summa 900000 see vist maja väärtus koos mööbliga, kuid keegi pole mööbelt vaatamas käinud. on see ikka õige kindlustus? Olen ka kuulnud,et lihtsalt mingi kindlustus mis pähe määritakse kuid hiljem kui häda käes ei saa midagi. Kuidas seda asja ikka õieti ajada või ongi nii lihtne?!
 
Jobu 25. jaanuar 2010, kl 19.06
Kas sul lepingut ei ole?
 
oli nii 25. jaanuar 2010, kl 19.12
et kindlustaja on mu maja näinud, väga suur ja ilus maja. kindlustuslepingu sõlmisime minu töökabinetis ja naljaks küll, aga koduse vara kohta summa määramisel oli otsustav see, et mul on väga suur pehme nahkmööbli komplekt :)))). ei avaldanud muljet 2 lc telerit ega kaks arvutit ega köögitehnika, ei kodumasinad, ei saksa magamistoakomplekt ja kogu maja sisustus, justnimelt nahk avaldas muljet.see lõi koduse vara hinna plõksti üles. aga ausalt öeldes ega selle kindlustussumma eest samaväärset ikka asemele nii suures koguses saa, mis on praegu.
 
Kirikurott 25. jaanuar 2010, kl 19.30
Appi, sa võtsid oma rikkuse loeteluga mul terveks aastaks elu.
 
seda et 25. jaanuar 2010, kl 21.51
Oot-oot, kus sa nii ülepeakaela nüüd? Võta ikka pakkumised erinevatelt firmadelt, võrdle neid ja alles siis otsusta. Me valisime ka nende hinnapakkumiste järgi ...alguses oli IF, aga eelmine aasta võtsime ERGO, sest see oli soodsam ja pakkus paremaid variante, aga kui sul internet majas, siis saad ju enne asja uurida ja küsi ka teiste inimeste käest, kellele ja kuidas jamade korral makstud.
 
Niisama 25. jaanuar 2010, kl 22.37
Aga miks sa oma mersut ja hummerit ei näidanud?
 
Juurikas 26. jaanuar 2010, kl 15.09
Iga kindlustusagendi moosimise peale ei maksa oma raha välja käia. Agendid elavad puhtalt (peaaegu puhtalt) müüdud poliiside pealt saadud komisjonimaksetest. Niiet ta püüab sulle pähe määrida mida iganes ja lubades kokku kõike pluss veel midagi.
See mis loeb kindlustuslepingu puhul on leping ise pluss firmas kehtivad kindlustustingimused. See viimane on see 'pisikese kirjaga' paber, mida tavainimene ligeda ei viitsi, kuid mis on kõige olulisem, sest seal on kirjas näiteks Välistusd, mille puhul väljamakset ei tehta.
Ma pakun, et kui sa tahad tõesti oma maja kindlustada, siis võta see aeg ja käi mõne firma kontoris, lase omale kõik puust ja punaselt ette kirjutada ja ära seletada ning las räägivad kindlustustingimused lahti kahh..
 
Agent 29. jaanuar 2010, kl 13.59
Tegelikult tasub võtta kõikidest firmadest pakkumised, maja kindlustatakse hetke turuväärtuse põhjal ja vastavalt sellele ka hüvitatakse kahju, päris nii ei ole, et mina arvan, minu maja maksab 3 milli ja siis põletan maha, selle ma ka siis kompensatsiooniks saan.
Suur osa on paberite täimisel kindlustatava vastutusel
Annad allkirja ja sellega kinnitad, et vat mul on tõesti turvauks ja signalisatsioon olemas
Kui kahju käsitluseks läheb ja neid asju ei ole, järelikult ise süüdi.

Ja alati tuleb leping läbi lugeda ja kõik punktid lasta omale lahti rääkida...
Aga nii või naa saab ikka lüpsta:)
 
spets 31. jaanuar 2010, kl 17.48
sa agent ajad rumalat juttu: maja 3m ja põletad maha...esimese riski kindlustust meil ei tehta- hüvitis makstakse ikka TAASTAMISVÄÄRTUSE alusel. Ja kas rahas makstakse???? Pigem hakatakse taastama- uuri ikka põhjalikult tingimusi. KÕIKIDEST firmadest ma samuti ei võtaks, piisab kui 3 suuremast läbi neti võtta- on pilt selge
 
Hüperlink 23. veebruar 2021, kl 15.53
https://www.delfi.ee/news/paevauudised/krimi/video-ja-fotod-marjamaal-poleb-elumaja-lahtise-leegiga?id=92419087
https://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?15,2905030,page=2
https://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?69,13927051
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!