Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Tondi resto.
 
huviline 13. november 2011, kl 18.01
Uus koht avatud, huvitav,kas on Tondi grilli järglane.Vöi tegutseb seal uus meeskond, siis läheks, ehk vaatama.
 
läheks ka 14. november 2011, kl 17.33
kuuldavasti uus, aga ise pole käinud, seega ei tea kinnitada ega ümber lükata. käi ära ja anna meilegi teada kuidas on;)
 
artur 14. november 2011, kl 19.54
Käisin pühapäeval perega tondi restos, väga uudne ja kordades parem, kui vana koht. Sõin bbq ribi ja lapsed pizzat, oli lihtsalt suurepärane. Soovitan kindlasti oma tuttavatele. Hinnad mõistlikud ja piisavalt hubane. Atur
 
Juhe 15. november 2011, kl 15.31
ilus puhas koht, teenindus väga hea. Toit hea, aga samas ei midagi väga erilist. Positiivne kogemus ikkagi.

Vana Tondi grill kolis ja on nüüd Almare Grill, hoiatan.
 
Lilli. 16. november 2011, kl 13.26
Rääkige asjast, mis te jahute.
 
minni 16. november 2011, kl 21.04
Mina käisin ka ära, väga sympaatne kohake.. Hubane, mõnusa teenindusega ja mitsva toiduga ning pole pööraselt kallis ka.
 
? 19. november 2011, kl 14.10
Mis selle imekoha nimi on, läheks vaataks REAALSELT ka. Need kiidulaulud ei tundu tõsiseltvõetavad.
 
Juhe 21. november 2011, kl 09.15
nimi on teema pealkirjaks: Tondi Resto. Mingit imet ei olegi, lihtsalt puhas, hea teeninduse ja toiduga koht.
 
naine 28. november 2011, kl 11.01
Sai ka ära käidud perega ja kindlasti lähme veel. Väga hea teenindus, maitsvad toidud ja magustoiduks sõime küpsetatud banaani.Oi kui hää!Mina küll soovitan.
 
muska 30. november 2011, kl 21.28
Kuna Tondi Grillis sai korduvalt shokki kogeda, siis eriti ei julge uude restorani uurima minna:) Aga eks tuleb julgus kokku võtta tuginedes siinsetele positiivsetele märgetele ja lootes, et neid pole siia omanikud isé kirjutanud :D
 
katsa 08. detsember 2011, kl 11.28
No hubane koht oli ja sisustus oli väga viis, teenindus oli ka hea, aga hinnad olid kõva kesklinna tasemel ja üle sellegi. Alla 10 euro mingit praadi saada oli ikka väga raske, Mustamäelt ootaks väiksemat hinnataset. Toidud olid ka pigem väiksemapoolsed ning ega salatiga poldud ka just priisatud. Kõrge hind käis ka jookide kohta.

Ja mis eelmisel Tondi Grillil viga oli. Ma käisin seal mitu korda päevapraadi söömas ja väga head olid, alati rikkalikult igasugu salateid juures. Al Mare Grillis on ka head road ning hinnad on ka soodsamad kui selles uues restos.
 
to katsa 09. detsember 2011, kl 12.03
huvitav, kui sa veel näiteks Pädaste restorani hindasid näeksid ja selle koha kauguse kesklinnast tuvastaksid?
Tondi Grilli viga oli see, et peale päevapraadide seal muud süüa eriti head polnudki.
Isiklik arvamus: Almare grilli ma enam sööma ei lähe (isegi kui mingi vautsheriga poole hinnaga saab), Tondi restosse läehen kunagi veel (soodsa vautsheriga - kohe).
 
mida juttu! 09. detsember 2011, kl 15.16
ikka väga mööda võrrelda pädastet ja äärelinna pubi...
 
mari 09. detsember 2011, kl 20.42
vana oli tunduvalt mõnusam, hubasem ja hinnad soodsamad.
Uus on paras söökla resto hindadega
 
masha 12. detsember 2011, kl 13.53
Õlu maksis 3,60 EUR. 3.60!
Pitsa vist u 12, aga see-eest suur ja suhteliselt maitsev. Teenindus kiire, kuid liiga närviline. Menüü kesine.
Rohkem ei lähe, sest midagi erilist, mis tagasi kutsuks, ei olnud.
 
pettunud 18. detsember 2011, kl 15.51
Käidud. Koht viisakas, teenindus normaalne, toit maitsev.
Sai söödud šašlõkki ja ribi.
Järgmine päev mehega mõlemad pikali maas ja öökimas. Toidumürgitus!!! Ei tea, kas liha oli seisnud vms. Rohkem ei julge minna
 
Toiduteadlane 19. detsember 2011, kl 22.29
Töötan üle tee ärikeskuses, kui enda kohvikus ei viitsi istuda, siis käin üle tee Tondi kohas söömas noh nii 2 või 3 korda nädalas. Olen rahul, sest päevaka saab kätte talutava hinnaga.
See selleks, mind paneb imestama, et eelmisel õhtul söödud toidust hakkas paha alles järgmine päev...
Tean suht kindlalt, et toidumürgitus ründab 3, max 4 tunni jooksul ja siis tahavad inimesed minna kiirabisse sõna otseses mõttes. Kahtlane variant. Ärgu keegi arvaku, et olen tuttav või miskit, ei ole. Aga seda jama ma küll ei usu, sellisel juhul oleks terve restoran pikali maas.
 
viirus 02. jaanuar 2012, kl 12.50
olen täiesti nõus Toiduteadlasega(to pettunud)
käinud ka seal korduvalt söömas ja ei ole virisemiseks põhjust."pettunud" ilmselt sõid end üle:) või langesid viiruse küüsi.....aga noh eestlane ju lihtsalt peab virisema ja otsima põhjust.....ise pole kunagi süüdi:)
seal käib nii palju inimesi lõunatamas,õhtustamas....no ikka ei usu küll, et see koht võib endale sellist asja üldse lubada.no ei usu ikka küll.
 
+++ 10. jaanuar 2012, kl 17.55
Käidud. Kiitmiseks palju alust see koht küll ei anna. Teenindus saab plusspunktid, ütleme 9 10-st. Sisu on lage ja kõle, vast 6 veab välja. Koka oskused küündivad vaevu 4-ni. BBQ kaelaliha oli kuivetanud ja tuim kui tallanahk, wokitud aedviljad tugevalt ülesoolatud. Vedas, et kõht tühi oli, mahtus õlut ka kopsikutäis otsa janu leevenduseks. Mõtteaineks tegijatele ja söödikutele - puidust lõikelaua pealt söömine ei ole hügieeniline, kuigi mõnele tundub ilmselt hiiglama lahe. Ei imesta toidumürgistuse juttude peale enam üldsegi mitte.
 
kah käidud 26. jaanuar 2012, kl 10.55
Endine Tondi Grill oli muidugi õudus kuubis, kus võis saada nii ükskõikse teeninduse, ülbuse kui ka kohutava toidu osaliseks. Kuna elan lähedal, siis sattunud sinna korduvalt. Uues restos ka nüüd kaks korda käinud.
1. Õhkkond enamvähem.
2. Teenindus enamvähem. Põhimõtteliselt tuleb kõik ise üle küsida. Eks suu on igal mehel endal peas.
3. Toidud. Ma ei mõista, miks nad serveerivad HEINA. Kanasalatis olid hiigelsuured tillioksad, petersellilehed, murulauguvarred. Ma saan aru, et üritatakse vabalt ja robustselt serveerida (soe toit tuuakse lauda puidust alustel ja salat ei hakita tibutoidu-peeneks). Aga siin on mindud äärmusesse selle salati asjaga. Okei, kanasalatis oli salatilehti ka ning selle juures elab selle heina osakaalu täitsa üle. Tellisin teiseks roaks pardifilee, mille juurde serveeriti grillitud juurikad (koosnesid enamjaolt porgandist. üks riba paprikat ning paar imetillukest lillkapsakribulat ka oli) ning teine lisand siis taaskord see HEIN. Kausitäis tilli-peterselli-murulaugu robustselt suuri VARSI, mis ei mahu suhu ja mida kuidagi kausis ei anna ka peenemaks hakkida noaga! Ma olen salatisööja küll, aga see HEINAKUHI on ületanud igasuguse mõistlikkuse. Lisaks sellele, et ei ole hetkel just selliste maitseainete hooaeg ning see heinakuhi ka ei maitse ootuspäraselt. See on lihtsalt üks maitsetu roheline kuhi ehk kandikutäide. Midagi nagu on kandikul, aga söödav see ei ole. Part oli enamvähem. Ettekandja mainis küll, et ettevaatust, et alus on kuum, millel oli toit ja liha kuid liha oli täiesti leige ning tuli kiirelt läheneda, et soojalt kõhtu jõuaks.

Ühel korral sai lapsega käidud, kes soovis laste pizzat. Valida on kolme katte vahel ning kui õigesti mäletan, siis valida sai hinna sees kaks katet. Valikus siis hakkliha, kana ja sink. No ma ei tea, mida neist siit KAKS korraga pizzale panna:D Soovisin ühte liha asja ning midagi värskenduseks aedvilja vms ning selle lisandi eest taheti lisaraha. Suht absurd pakkuda kahte erinevat lihalist pizzale ja ei midagi muud värskendavat (ananassi, paprikat, seeni vms).

Kokkuvõtteks see, et on küll see resto meil kodu lähedal, aga kui soov õhtust süüa, siis eelistame endiselt kuhugi mujale minna. Näiteks Rucola ja Moon lemmik-kohad.
 
? 26. jaanuar 2012, kl 11.28
Millest sa räägid? Tegin praegu pizzadest copy ja leon küll välja, et lihalistele on seltsiks "värskendust" ehk ka taimset.

PIZZA
• BIANCA – VALGE PIZZA 6.80 / 10.50
sibul/paprika/oliivid/juust/küüslauk/rosmariin/
oliivõli
• MARGHERITA 6.90 / 11.00
mozzarella/tomat/rukola/tomatikaste
• PISSALDERIA 7.50 / 12.00
tomatikaste/juust/sibul/küüslauk/oliivid/anšoovis
• BIDDY 7.50 / 12.00
kana/ananass/krevetid/juust/tomatikaste
• AQUA 7.90 / 12.90
anšoovis/oliivid/tuunikala/sibul/muna/
tomatikaste/juust
• PEPPERONI 8.90 / 13.50
chorizo/sibul/tomat/jalapeno/juust/oliivid
• MEAT LOVERS 9.90 / 16.00
bbq mix lihad/peperoni/tomat/juust
EXTRA TOPPING 1.50
sink/mozzarella/rukola/chorizo/bbq mix/ oliivid/
sibul/paprika/juust/jalapeno/anšoovis/tuunikala/
 
kah käidud 26. jaanuar 2012, kl 13.14
Jutt on lastepizzast lastemenüüst.
 
miu 19. veebruar 2012, kl 14.40
sai ka käidud,mitte midagi erilist.toit suht keskpärane,bbq liha oli ohtra kastmega ujutatud,mis rikkus liha maitse,friikartulid pooltoored ja jahedad.ettekandja püüdis küll nalja visata aga lõpuks suisa ütles,et hakake minema,järgmine lauatäis juba seisab ja ootab!!!!
 
justers 06. märts 2012, kl 17.29
TONI RESTO HINNAD ON NETTOHINNAD !!!

LISATAKSE VEEL + 20 % KÄIBEMAKS !!!!

KUIDAS SELLINE TURGI STILL ON EESTIS ????
 
napamees 06. märts 2012, kl 17.34
A Le Coq 0,5 liter kallas 2.70 euro

topelt juustuburger 9.90 euro


+ Käibemakss 20 % 1.52


Kokku 14.12 euro
 
naine to miu 12. märts 2012, kl 21.49
ma õnneks palusin kastme eraldi kausis serveerida. seda on alati mõistlik igal pool paluda, sest kunagi ei tea, mis möginat kastmeks serveerida plaanitakse.
 
emmeliine 12. aprill 2012, kl 20.50
Kui vanasti oli Tondi Grillis veel söödavad toidud (a la carte menüüst räägin, mitte päevapraadidest), siis nüüd hiljuti (taas)avatud Tondi Resto Grill ja BBQ söögid ei kannata mingit kriitikat - grillitud kanafilee oli kuiv, tuim, maitsetu; friikartulid kuivanud, külmad ja maitsetud, salat (koosnes suurtest erinevatest lehtedest, mida oli keeruline süüa) maitsetu. Seasašlõkk kuiv ja maitsetu, selle lisandid (salat ja kartulid) samamoodi nagu kanalgi. Pipart ega soola laual ei olnud, tundus, et ka toidu valmistamisel ei olnud neid üldse kasutatud. Selle raha eest saab mujal ikka korralikku toitu, mis on maitsev ja mahlane. Sellises interjööris ja raha eest mina seal küll enam süüa ei taha. Teenindus oli kohati ükskõikne ja kohati lausa pealetükkivalt püüdlik. Käisin veebruaris, enam ei lähe.
 
Klient 02. oktoober 2014, kl 15.25
Tuleb ühineda eelpoolsete laidusõnadega - mitte midagi positiivset selles külastuses polnud: sellise kirvahinna eest selline halvasti maitsev jama. Jäta või järgi, kuid õnneks imeväike portsjon oli :D Ja tavalise eesti õlle eest 5 eurot kopikatega küsida on juba liig! Esimene ja kindlasti viimane kord!
 
omg 11. oktoober 2014, kl 21.23
Peab ikka raha peale vihane olema, et sellises urkas 5€ õlle eest välja käia.
 
Anna olla 03. juuli 2017, kl 13.08
Läheb musta nimekirja. Palju olen käinud, ent alati teeninduse poole pealt natuke vajaka tundunud. Viimane külastus oli teeninduse tipptase. Küsisime, et kaua meie toitudega võiks veel minna. Vastuseks saime kurjal häälel - kas te ei näe, et siin on peale teid veel inimesi, kokad juba tegelevad kindlasti ka teie toiduga. Ja see oli kõik.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!