Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Seitse C
 
TiiuP 12. oktoober 2012, kl 12.34
On keegi kunagi käinud Lauteri tänaval kohas Seitse C söömas v seal minigt üritust pidanud? Üks koosviibimine tahab pidamist ja see koht reklaamib, et võib ka oma alkoholiga laekuda, aga tea kas on viisakas koht ja norm söögid või pigem räpane söökla? Nii et kogemused oodatud.
 
Mii 20. oktoober 2012, kl 20.14
Ei ole söökla, täitsa viisakas koht on. Olen seal korra pidus olnud ja käisin ise ka kohta bronnimas oma juubeliks. Minu 35 külalist mahub lahedasti ära, pillimehed ka ja tantsuruumi ka piisavalt. Mis toitu puudutab, siis sel korral kui käisime, ei mäleta, et miski hamba all karjunud oleks - tähendab toit oli söödav. Alkoholi võib jah ise kaasa võtta, aga alates kella 23-st peab renti maksma.
 
Mii 07. aprill 2013, kl 20.18
Kats, ma ei saa sinu kriitikast aru. Minu pidu möödus küll nõnda, et ise olin rahul, kui ka külalised jäid rahule. Toit, nii soe kui külm maksis inimese kohta kokku 16 euri (ürita leida sellise hinnaga kesklinnas teist kohta), soe toit toodi vaagnatel nii nagu kokku leppisime, jagus kõigile. Kui oli teada, et tuleb hilisemaid külalisi, oleks võinud kokku leppida, et see osa tuuakse eraldi, kui hilinejad saabuvad. Külma toitu oli nii palju, et võtsime koju kaasa, millega sai siis "järelpidu" peetud. Alkoholi võtsime ise kaasa, tordi tõime ka ise, samuti sampuse ja selle kõrvale kommid. Kui see vanaproua hakkas kell 20,00 juba koristama, ju siis oli kokkulepe, et pidu kestab nii kaua. meie pidu kestis kella 24,00-ni. Ühe tunni eest pidime renti maksma ja toidud laudadelt korjasime ka ise ära. Ega lauakoristaja ei hakka teile toitu kokku pakkima. Kui soovi toitu kaasa võtta ei ole peopidajal, loomulikult siis läheb sigadele. Meil seal juba tellitud järgmine pidu. Nüüd küll jah juba inimese kohta 17 euri toit. Kui ise ei oska oma soove selgelt väljendada, siis ei saa ka kokkulepetest rääkida.
 
tiina 13. aprill 2013, kl 10.44
Vastik, kuidas söögikoha omanikud kõike õigustavad ja musta valgeks pesevad. Paraku nii ongi- koht ise on küll hästi kena ja hubase interjööriga, kuid seal on jubedad vanemapoolsed teenindajad. Tahad nõuka-aega tagasi, mine sinna.
 
Mii 17. aprill 2013, kl 13.44
Ma ei ole söögikoha omanik ja ei ürita musta valgeks rääkida. Kui oleks raha nagu raba, küll siis oleks pidanud peo mõnes kaasaegsemas kohas. Lihtsalt see oli taskukohane, mis pakkus ka normaalset kvaliteeti. Kui see oleks võimatult vilets koht, siis ta ei eksisteeriks nii pikalt. Täpselt ei tea, aga mingi kümmekond aastat on see seal olnud küll. Eks igaühele jäägu tema arvamus.
 
lauamangud.ee 04. november 2013, kl 10.52
Täiesti tore koht on. Lauamangud.ee korraldab kohvikus Seitse C iga nädala teisipäeva õhtuti lauamänguõhtuid, kuhu sissepääs on kõigile vaba, koha omanik mingit renti ei küsi ja suhtub ka neisse mängijatesse, kes õhtu jooksul midagi ei osta, soojalt ja sõbralikult.

Samuti korraldasime seal nädalavahetusel lauamänguturniiri, saime mitme tunni vältel ruume kasutada, mis mujal Tallinna kesklinnas oleks ilmselt hingehinda maksnud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!