Gurmaanidele
Avokaado
Mina 27. mai 2013, kl 19.52 |
Tere! Rumal küsimus, kuid hakkasin hiljuti toiduvalmistamises avokaadot kasutama. Ühe korra ostsin avokaado, mis oli rohelist värvi ja suht kõva, teine kord ostes oli avokaado lilla ja seest üpris pehme, kuigi värvuselt oli viljaliha mõlemal roheline, kuid kumb siis n.ö õige avokaado toiduvalmistamises, kas roheline avokaado oli siis ehk toores, v lilla üleküps, kumba peaksin siis eelistama? Kummardus vastajatale!
LG 27. mai 2013, kl 20.31 |
LG 27. mai 2013, kl 20.33 |
LG 27. mai 2013, kl 20.44 |
LG Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> LG Kirjutas:
> ----------------------------------
> ---------------------
> > Loea siit, saad täpsema
> lt teada :)
> > http://maits
> > eelamused.blogs
> pot.fi/2012/01/kuidas-valida-ja-puh
> > astada-av
> okaadot.html
> Üks väga mõnus ja lihtne salat ka
> veel jäi lisamata
> http://retseptikogu.ee/rets
> eptid/39617/
ja veel kuidas koorida :)
http://www.trendi.fi/blogi/kiitos-hyvaa/avokado-ja-kuorimisen-jalo-taito
-------------------------------------------------------
> LG Kirjutas:
> ----------------------------------
> ---------------------
> > Loea siit, saad täpsema
> lt teada :)
> > http://maits
> > eelamused.blogs
> pot.fi/2012/01/kuidas-valida-ja-puh
> > astada-av
> okaadot.html
> Üks väga mõnus ja lihtne salat ka
> veel jäi lisamata
> http://retseptikogu.ee/rets
> eptid/39617/
ja veel kuidas koorida :)
http://www.trendi.fi/blogi/kiitos-hyvaa/avokado-ja-kuorimisen-jalo-taito
jaanika 28. mai 2013, kl 16.16 |
Välimiselt erinev koore värvus on erinevatel sortidel. Avokaado on küps ja parim söömiseks, kui väljast katsudes on kergelt vetruv ja raputades on tunda, et kivi sees kergelt loksub. Kui pealt katsudes on avokaado juba pehme, siis ei tasu enam osta - võib olla kõlbmatu.
Meil poodides kipuvad olema rohelised ja suuremad avokaadod veel toored ja neid on hea varuks osta - paar päeva toas ja on valmis. Tumeda, lillaka koorega avokaadod on poes alati juba pehmemad ja kohe söömiseks head osta.
Meil poodides kipuvad olema rohelised ja suuremad avokaadod veel toored ja neid on hea varuks osta - paar päeva toas ja on valmis. Tumeda, lillaka koorega avokaadod on poes alati juba pehmemad ja kohe söömiseks head osta.
Mees36 02. august 2013, kl 08.01 |
Lisa postitus