Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Kadrioru kohvikud ja söögikohad
 
Kadriorg 06. august 2013, kl 21.39
Hei rahvas! Kuna kolisin just hiljuti Kadriorgu, siis kas keegi oskab mulle soovitada siinseid häid söögikohti? Milliseid kohti julgelt soovitate, kuhu tasub kindlasti minna ning milliseid kohti vältida? Tänan vastuste eest!
 
oko 06. august 2013, kl 23.14
Villa thaid kiidetakse väga! Ise pole käinud. Nop muidugi ka.
 
kohalik 07. august 2013, kl 20.24
Restoran "Kadriorg" on väga hea köögiga restoran, kuid üsna kallis, st. rohkem pidulikumaks puhuks sobiv ehk. Oleneb rahakotist muidugi! ;-)
Vesivärava kohvikust saad häid värskeid old-school küpsetisi.
Nopp on hea aga minu meelest üle vindi kallis.
Villa Thais on hea tai ja india toit.
Head kohvi saad Koidula tänava Coffe Gourmetśt (vms. nimi)
Mina ei läheks rohkem "Puccinisse", Köleri 2-te.
 
annamaal 09. august 2013, kl 19.13
Argo baar Faehlmanni ja Vesivärava nurgal. Seal on Kaukaasia köök.
 
kai 10. august 2013, kl 09.50
"Puccini" oli ka meie seltskonnale ebameeldiv kogemus, nii viletsat pitsat ei saa isegi Balti jaama turult
 
:) 24. august 2013, kl 12.51
Mulle meeldib Vesivärava kohvik, www.vesivarava.ee. Hommikul poole kaheksast värsked saiakesed, pisike ja mõnus paik.
 
tartlanna 26. august 2013, kl 18.36
Katharienthal. Kallis, aga hinda väärt.
 
au 26. august 2013, kl 23.24
vesivärava on täielik jama. tass kohvi 2.50. teenindajad kaagutavad üle terve saali kui midagi ostad. üritavad megaviisakad olla, tegelikult ajab aga muigama. hinnad on ka kirved.
 
küss 28. august 2013, kl 17.40
Soovitaksin käia Kumus. Kallis aga mõnus. Ja neid on seal tervelt kaks tükki.

Kas keegi teab, kas kuulujutud vastavat tõele? Lucky Luke on tagasi. Tegu on kunagis esimese pubiga. Kui on, siis kus ta asub?
 
Dame Ali nõustub au'ga 31. august 2013, kl 12.07
need saiakesed vesiväravas maitsevad rõvedalt toore pärmitaigna järele, plaadikoogid ja tordid on palju paremad; soovitaks seda burgeriputkat seal kõrval.

Argo on väga hea: kanašašlõkk ja gruusiapärased kotletid

Salt on uus trendiresto, hõbelusikale nomineeritud

Villa Thai kasutab kõvasti glutamaati aga muidu väga hea, soovitan suppe ning magushaput põrsast

Köleri 2 pole ka tegelikult halb - hinnad on vaid veidi kõrgemad

Halb kogemus on Kadriorg - nad saavad hakkama üksikute praadidega aga mitte rühmatellimustega
 
Kadri Org 03. september 2013, kl 23.43
Katharienthal - halvim teeninduskogemus, kust kumab läbi oskamatu juhtimine.
 
Dame Ali 30. oktoober 2013, kl 22.38
See viimatimainitu on ju turistilõks: selle asemel tuleks minna hoopis NOPi või siis sinna Koidula tn kohvikusse, mille nimi nüüd meelde ei tule.
 
maret 08. november 2013, kl 08.46
Olen 20 aastat Kadriorus elanud ja pole kordagi siinseid kohvikuid üle ühe krra külastanud. Viimane "halb kogemus" 0li NOP, kes oma vanad head pehmed ja mugavad kohvikutoolid kõvad puuistmete vastu välja vahetas (nii mahub lolle trendipedesid ju rohkem ühekorraga sööma), samuti "Riis" Tina tänaval- menüüs ülikiidetud aasia kokk oli tegelikult maja ees suitsetanud paks vene vanamutt
Soovitan ka KUMU söögikohti,need on ainsad kohad, kus peale saksa kohviku pankrottiminekut hind ja pakutav vähegi paigas on
 
ka värske elanik 26. detsember 2013, kl 11.47
Gourmet coffee (on vist see nimi) Koidula tänaval - kallis aga mõnus, eriti hommikusöögiks nädalavahetusel.

Riis - Kadrioru alguses. Täitsa OK, kui kuupakkumised välja selekteerida, siis ka väga mõistliku hinnaga.

Nop - kodune kuidagi, aga tõesti veidi kallis.

Köleri 2 - mulle ka väga ei istunud. Magusad crepid olid enamvähem aga ruccola galeti vahel oli õudne kuiv junn.

Katharintal - olen käinud ainult allkorrusel kohvikus. Koogid-saiakesed olid siiski väga head.

Rohkem hetkel polegi jõudnud.
 
ka kadrioru elanik juba 10 a 15. jaanuar 2014, kl 14.17
Hakkan siis kodu lähedalt peale:
RIIS - oli kunagi enam-vähem aga minu meelest on seal viimased 2 aastat menüü püsinud muutumatuna ja need samad nuudliroad on oma alghinnale tubli kolmeka otsa saanud. Mingi nuudlisodi eest 12 eurot välja käia on ikka kallis. Käisin viimati kahe lapsega nö lõunatamas ja hind oli u 50 euro kandis. Keegi ülevalpool mainis vene vanamutti, see vastab tõele ja ka teine kokk on minumeelest venelane, kes ka suitsu kimub ukse ees. Sinna ma enam ei lähe.
NOP - oli päris hea oma algusaastatel aga kuna on jätkuvalt trendikoht, siis on hinnatase laes aga portsud on kuidas kunagi ja alati ei ole kvaliteet ka ühtlane. Ma pole kunagi näinud, et NOPis kamin põleks kuigi see on seal olemas? Minumeelest igav...
Vesivärava kohvik - hinnatase tavalise töölissöökla prae eest, mille lisandid on enamasti täpselt ühe maitsega, on ikka kõrge, peaaegu 5 euro ringis. Saiakesed on klassika, kellele pärmitainas ei maitse võib valida lehttaigna küpsetisi. Nende ülisõbralike teenindajatega on naljakas lugu jah, mõni pakub üle, mõni mõjub koduselt aga mulle meeldib, sest kohvik ongi ju suhtlemise koht. Kui tahad rahu ja vaikust, näri oma saia kodus nurgas ja suhtle arvuti kommentaariumites, seal on võimalik oma sapp haudvaikuses teistele näkku lennutada.
SALT - mõne aasta vanune koht vase ja faehlmanni nurgal. Kvaliteet kõrge kõik tehakse su enda nähes, toidud väga maitsvad, õhtuti peaaegu vabu kohti pole. Hinnatase aga parajalt krõbe kuid on seda kõike väärt!
Katheriental luigetiigi veerel - MORE noorem õde, menüü enamvähem sama. Kuna käisin seal just avamise alguses, siis jah teenindus konarlik ja tahab lihvimist. Ja minumeelest polnud seal niipalju rahvast kui oleks võinud suve kohta arvata. Ausalt öeldes on pilt kohvikutes enamvähem samasugune. Grillitud kitsejuustu salat on endine Cesari salat ja sedagi on igapool saada. Pannacottad, tiramisud ja toorjuustukoogid ning šokolaadivulkaanid, mis moes see letil... Endises saksa-eesti pere kohvikus oli mingi mõnus hõng, Angeelika seda oma uues kohvikus luua pole suutnud.
Restoran Kadriorg - on hea kvaliteediga kuid minumeelest on õhus tunda slaavlastest omanike hõngu. Pole seal viimasel aastal käinud, ju see ongi põhjus, ei tule nagu meelde.
Head kohvi saab Gourmet coffees.
Lost Continent on ka nii alla käinud, et ei viitsi isegi kirjutama hakata. Kadriorust on lahkunud Kompott, aasta lõpus sulges uksed Peterson ja Väike Boheem on ka jaanuariks muutunud NÜks?
Laulupeo ja Kunderi tn nurgal on mingi jaapani kohvik-pood aga sinna pole sisse juhtunud.
Aa Raua tn uues saunas asub kohvik FE ja seda on kiitnud peamiselt 21. kooli lapsed, kes seal söömas käivad.
Head avastamist uutele sellekandi elanikele!
 
Fas 23. märts 2014, kl 10.32
Lisan siia hoiatuse bistroo Kukk ja Konn eest. Võimalik, et gurmeepoena on neil isegi koht, kuid söögikohana allpool arvestust. Teenindus olematu ja toitude ooteajad kuni 50 min. Kohv ülikehv. Kui pakutav on prantsuse köök, siis tunnen prantslastele kaasa.
 
kass 25. märts 2014, kl 11.31
Carramba oli ju ka Kadriorus, texmex söögikas. Eelistaks seda söögikohaks. Ja seal pakutakse kõige paremat kakaod.
Nop- hinnad krõbedad, valik napp, aga vahest käin saialõhna nautimas
Kumu- nüüd avati Revalcaffe
Vesivärav- ei ole istumise koht, kiire kotlet ja punuma
 
Pagar 26. märts 2014, kl 11.10
Kass - miks sa sügavkülmast võetud ja õlessoendatud saiade lõhna naudid?
 
käkk ja kann 03. aprill 2014, kl 17.19
Lisan ka hoiatuse Kuke ja Konna kui gurmeepoe eest: ostsin sealt kaubavaatlusse pikemalt süvenemata kaks purki nn.pasteeti: kanapasteedi armanjakiga ja mingisuguse pardilihakonservi, mida kauplusesildil samuti eksitavalt pasteediks nimetati. Nõndanimetet Confit de Foie de Volaille à l'Armagnac (3.95 €) elik kanaliha- ja maksamöks sarnanes maitselt, välimuselt ja konsistentsilt üksühele "Turisti einega," ning hakitud pardiliha hangunud rasvas (Rillettes Pur Canard du Sud-Ouest, 6.35 €) ei saa ka just gurmeeks nimetada - minu vanaema tehtud sealihakonservid trumpaksid selle maitseomaduste poolest iga kell üle.
Sealtsamast ostetud croissant'id olid küll krõbedad, nagu peab, ent või, mida nende küpsetamisel oli kasutatud, maitses ilmselgelt rääsununa, rikkudes kogu maitseelamuse...
 
kris 07. aprill 2014, kl 11.51
mina (pole küll Kadrioru elanik, küll aga tihe külastaja) eelistan viimasel ajal hoopid KUMU kohvikut. Suurepärane omlett neil.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!