Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
vahane mesi
 
::P:: 27. august 2013, kl 08.52
mees tõi koju purgitäie mett, aga selles on väikesi vahatükikesi jäänud. st pole päris selline klaar ja läbipaistev värske mesi.
muidu on hea ja maitsev aga need vahatükikesed jäävad hammaste külge. mõtlesingi küsida, kas seda vaha saaks kodusel meetodil ka kuidagi kätte sealt või ongi tervislikum ka need tükikesed ära süüa?
 
mesinik 27. august 2013, kl 09.22
täitsa jama, viska kohe ära ja teata tarbijakaitseametisse sellisest turusolkijast! ;8P
 
mesiniku lapselaps 27. august 2013, kl 10.41
see mesi on tõenäoliselt ämbris enne purkivalamist lihtsalt segatud (vaha ei ole pealt ära korjatud) ja siis hiljuti purki pandud nii et setitamise aega pole olnud.
või on vurrist lausa otse purki valatud.

lase sellel purgil nädalake-paar rahus seista, vahakirme tõuseb pinnale (ja tahkestub) ja puhas mesi vajub alla. enne tarvitamist võtad lusikaga selle hallika vahaseguse meekorra pealt ära. (ära pole seda mõtet visata, on täitsa söödav, mul nt armastavad seda vahast ollust nii mees kui koer)
 
joosep 05. september 2013, kl 19.26
See võib olla ka pressitud mesi, siis on vaha ja taruvaigutükke sees. Pidi olema tervislikum. Kindlasti siis ka müüdi selle nimetusega, sest see on kallim.
Aga läbi hästi peene meesõela, või piimakurnariide lastes saab sellest tükid välja.
Veel on üks võimalus. Kuna vaha on meest kergem, siis kerkib pinnale. Kui nüüd panna toidukile tihedalt vastu mett, siis kõik vahe kerkib selle vastu. Päevakese seisab ja siis tõmbad kile koos vahapuruga maha.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!