Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Rannamõisa lääpas kanad
 
Kr. 25. oktoober 2013, kl 20.12
Gurmaan nagu ma olen, läksin siis täna Konsumisse, et õhtuks ahjukana teha. Eluaeg olen Talleggi tooteid ostnud, sääl oli kahjuks ainult Rannamõisa oma. Võtsin siis selle ja väikse purgi õlut, et kanale peesse toppida. Olen juba aastaid mahlast õllekana teinud.
Nii kui koju jõudsin avasin pakendi ja vastu tuli lebra, mis oli hullem, kui keskerakonna kogunemisel. Kiirelt siis guugeldama, tuli välja, et telhvi teadlased oskasid öelda, et tegu on gaasipakendisse pakendamise tõttu. No mina heausklik siis määrisin kana sisse ja õlu peesse, ning ahju. Võtsin välja, kõik nagu valatud, nagu tavaliselt, pilt oli selline, et Imre Kose oleks ka nutma hakanud. NIIII ILUS VÄÄÄ

Oli jah, kuni ma oma koiva kallale asusin. Hais ei olnud kuskile kadunud, gaasitati vast kana ka, nagu vanal Saksamaal sõpru. Terve kana prügikastis ja kõht tühi, usalda veel neid mõisnikke.
 
poodnik 25. oktoober 2013, kl 20.29
Tead, nende kanadega on nii,et vaata real.aega,kui see on kohe,kohe lõppemas,siis ära seda kana osta,olgu siis rannamõisa või tallegg.Ei teagi mis värk nende kanadega neil on,aga nad roiskuvad neil nii kiiresti.Tavaliselt on nii,et kui on 2 päeva veel real.aja lõpuni,siis kanad juba haisevad.Olgu siis ahjukana või tavaline jahutatud kana,vahet pole.
Aga alati saad sellise haisva olendi poodi tagasi viia,kasvõi küpsetatult ja oma raha tagasi küsida.Ja tegelikult peaksidki seda tegema,siis saab pood selle hankijale tagasi saata ja siis on tootja sellest teadlik.Võta prügikastist kana välja ja mine poodi.
 
noh 25. oktoober 2013, kl 20.30
kahju, et ölu raisku läks
 
poodnik 25. oktoober 2013, kl 20.36
õlust ka muidugi kahju.
 
Kr. 25. oktoober 2013, kl 20.36
Haisva kana tagasi viimine ei tule kõne alla, haisutan auto ära ja lähim keskus asub 15km kaugusel, antud konsum u 21km - ei tasu ära.

Küll aga saatsin juba e-maili rannamõisale.

Viimasele vastajale, kana kõrvale oli ikka 5 rocki veel kapis varuks :)
 
poodnik 25. oktoober 2013, kl 21.01
Jah ,kui saatsite e-maili rannamõisale,siis sellest on ka abi.Tavaliselt nad ikkagi hüvitavad sellised oma apsud ja paluvad vabandust jne.Abiks seegi ju,kuigi õhtusöök jäi olemata.
 
ärge pidage ennast sellek, kes te ei ole! 31. oktoober 2013, kl 14.23
<Gurmaan nagu ma olen, läksin siis täna Konsumisse>



Gurmaan ei käi KONSUMis!!!!
 
Kr. 01. november 2013, kl 14.02
Tõsi, jah?
Poleks selle peale tulnudki.
 
fooljumist 01. november 2013, kl 19.17
mis kuradi gurmaan sa oled?neela siniseid kanu toorelt ja pea ennast ansipiks ka veel...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!