Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
kalamari
 
Isver 06. november 2013, kl 11.13
Mees tõi merest suure lõhelise, kes oli täis ilusat suurt punast kalamarja. kuidas valmistada, kuidas säilitada jõuludeni?
 
... 06. november 2013, kl 11.42
Vaata saadet:
http://etv2.err.ee/videod/kalailm/ed78ac71-892f-444e-9635-d33a6cbe9465
Alates ca 23. minutist.

Meie kasutame kilede eemaldamiseks vett, mille t* on 60* ja segame vispliga, saab kiiremini kui käega nokkides. Kui mari kuumas vees muutub läbipaistmatuks, sellest ära ehmata, pärast külma veega loputad, nõrutad ja lisad soola - läheb läbipaistvaks tagasi.
Kui esimene vesi on liiga jahe, muutuvad terad kummiseks.
Kui korralikult ära nõrutad, pane pisikestesse purgikestesse, saab edukalt sügavkülmutada.
 
Isver 06. november 2013, kl 12.27
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!