Gurmaanidele
kalamari
Isver 06. november 2013, kl 11.13 |
... 06. november 2013, kl 11.42 |
Vaata saadet:
http://etv2.err.ee/videod/kalailm/ed78ac71-892f-444e-9635-d33a6cbe9465
Alates ca 23. minutist.
Meie kasutame kilede eemaldamiseks vett, mille t* on 60* ja segame vispliga, saab kiiremini kui käega nokkides. Kui mari kuumas vees muutub läbipaistmatuks, sellest ära ehmata, pärast külma veega loputad, nõrutad ja lisad soola - läheb läbipaistvaks tagasi.
Kui esimene vesi on liiga jahe, muutuvad terad kummiseks.
Kui korralikult ära nõrutad, pane pisikestesse purgikestesse, saab edukalt sügavkülmutada.
http://etv2.err.ee/videod/kalailm/ed78ac71-892f-444e-9635-d33a6cbe9465
Alates ca 23. minutist.
Meie kasutame kilede eemaldamiseks vett, mille t* on 60* ja segame vispliga, saab kiiremini kui käega nokkides. Kui mari kuumas vees muutub läbipaistmatuks, sellest ära ehmata, pärast külma veega loputad, nõrutad ja lisad soola - läheb läbipaistvaks tagasi.
Kui esimene vesi on liiga jahe, muutuvad terad kummiseks.
Kui korralikult ära nõrutad, pane pisikestesse purgikestesse, saab edukalt sügavkülmutada.
Lisa postitus