Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Müüriääre Kohvik Haapsalus
 
Pirru 09. juuni 2014, kl 14.05
Olin kuulnud palju head selle kohviku kohta. Sai siis sammud Haapsalu poole seatud ja külastasin mehega seda restoran/kohvikut, kuid olime enam kui pettunud!
Mees tellis pasta ja mina mingi kana grillitud juurviljadega. Ootasime, toodi toidud lauda.. vaatasin kohe, et minu ette asetatud toit ei ole see mida ma tellisin, kuid selleks ajaks oli teenindaja juba minema lipsanud. Läksin siis talle järgi ja ütlesin, et ma ei tellinud seda toitu, et kas te ajasite mind äkki kellegagi segamini.. Vastuseks tuli "Oih.. ma lähen vaatan". Isutsin siis maha ja ootasin ca 15min.. keegi minu juurde ei tule ja midagi ei ütle - ei vabandust et vale toit ega seda, et tuuakse uus. Ma saan aru, et eksitakse ja ma oleks võinud seda sama toitu ka sööma hakata aga mõtlesin, aga mõtlesin, et nad ikka ütlevad mulle midagi. Lõpuks läksin ise uuesti küsima, et kas toote uue toidu või mida. Sellepeale vaatab teenindaja mind jälle üllatunud näoga ja küsib:" Kas te tahate uut toitu??" EI MA EI TAHA UUT TOITU ENAM. Istusin siis maha ja sõin selle külmaks läinud salati ära, kuna kõht oli lihtsalt tühi.
Lisaks sellele oli mehe tellitud pasta täiesti kuiv - makaron ja mõned päikesekuivatatud tomatid ja singiviilud sees.. mitte mingisugust maitseelamust.

Minu kogemus oli siis selline. Ainuke positiivne asi oli, et nähes minu pahameelt, tehti meile äraminnes väike soodustus.

Võib-olla oli minujaoks lihtsalt halb päev ja peaksin siiski uuesti külastama seda kohta, sest ma olen siiamaani ainult head kuulnud selle kohta tuttavatelt.

Millised on teie kogemused?
 
ingrid 09. juuni 2014, kl 15.09
Jah, pane nüüd hästi tähele - selles kohas peatubki aeg! Kellatundmine kadugu, oled nüüd nagu väike kannatlik vaim seal kuskil oma tooli otsas, kes lihtsalt...ootab....ootab...ootab.
Nüüd ma pole enam pikka aega sinna sattunud, aga näe imet, midagi ka ei muutu siin ilmas.
 
suvekülaline 09. juuni 2014, kl 15.35
Jah, Müüriääre on jama. Nende hea kuulsus tekkis ülimalt maitsvatest Nadja kookidest. Kahjuks pole seal neidki enam alati hea valik, üle tee Epp-Maria galeriis saab mõnusamalt kooki süüa ja valik on suurem.
Suhtumine on ülbe ja teenindus olematu, külastajast vaadatakse lihtsalt mööda või läbi, nagu õhk oleks.
 
Pille 09. juuni 2014, kl 16.12
Olen paaril korral seal söömas käinud ja küll rahule jäänud, väga maitsvad mooni-ja kaneelisaiad veel lisaks seal:)
 
M 16. juuni 2014, kl 22.01
Minul sarnane kogemus Haapsalu Kuursaalist - VÄGA aeglane ja saamatu teenindus, lauda toodi toores ja jahtunud toit.

Kuhu siis tasuks Haapsalus sööma minna?
 
T 20. juuni 2014, kl 15.25
teised Haapsalu kohvikud leiad siit http://www.eleven.ee/loc/haapsalu/
 
haapsalust 21. juuni 2014, kl 13.24
Võtke kodust toit kaasa!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!