Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Poed liha poolest nii valikuvaesed.
 
E. 22. juuni 2014, kl 13.34
Mõtlesin siis ka, et lähen jaanipäevaks poest toitu ostma, mõeldud-tehtud. Valisin siis sihtkohaks ühe suurema peremarketi, lisaks muudele toiduainetele suundusin ka lihaleti juurde, et valida saslõkk ja vihastasin ennast ikka korralikult välja!
Peaaegu terved pikad riiulid sealihatooteid täis topitud!!! Ja ei ei ühtegi korralikku veise- ega lambaliha saslõkki. Lausa uskumatu! Lõpuks suure otsimise peale tikutulega leidsin siis viimaks punases marinaadis veise grillliha! Ei saa aru, miks seda jubedat sealiha nii massiliselt toodetakse? Kes seda sööb nii väga? Mina küll mitte ja samuti meie peres ei võta keegi sealiha suu sissegi. Olen muidu meie muude toiduvalikutega rahule jäänud, aga no lihaletis valitseb küll täielik kaos. Ainus koht , kus veel head veise- ja lambaliha osta saab on turg, sinna siis suundusingi peale poeskäiku ja sain sealt korralikku lambaliha, millest õiget saslõkki tehaksegi.
Aga see oli küll tõeliselt halb üllatus, et meil marketites nii halb lihavalik on.
 
kaaskannataja 22. juuni 2014, kl 14.25
Lambaliha jaoks on mõtekas turule minna , isegi sama probleemi ees olnud . Nõuka ajal palju kesk -aasias reisinuna on saslõkk minu jaoks ikka lambalihast , kuid meil kõik lihatooteid tootvad/müüvad ettevõtjad läinud lihtsama vastupanu teed- siga ja kana . Olen lambaliha turult ostnud ja ise marinaadi pannud .
 
just 22. juuni 2014, kl 15.33
ikka lambaliha on see kõige parem toite valmistada ja loomulikult üks õige ja originaalne saslõk ongi lambalihast tehtud. söön ka kana ja veiseliha muidugi, aga sealiha ei võta suu sissegi. see halva maitsega, pekist rasvast läbikasvanud ja sealiha on must, eks sellepärast meil neid südamehaigeid nii palju ongi, et ei vaadata ette , mida suhu pannakse. sealihast saab peale südamehaiguste veel sooleparasiite takkapihta, niiet kes vähegi teab neist asjust, seda ikka sööma ei kipu. pealegi on lambaliha, kana ja veiseliha ju palju parema maitsega. seega jah ei saa aru miks poed seda sealiha täis on topitud, eks see ''kergemat vastupanuteed'' anna inimestel tunda aastate pärast, kui algavad kõiksugu südameprobleemid jne.
 
nojah 22. juuni 2014, kl 15.39
Mina ei võta lambaliha suu sissegi.
 
lammas 22. juuni 2014, kl 16.00
maitse asi, ütles kukk ja nokkis tatti...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!