Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Hullu maitsega toit Pärnu Kuursaalis
 
Suvitaja 13. juuli 2014, kl 20.24
Eile sain siis viimaste aastate hullema "maitseelamuse", kui Pärnu Kuursaalis grillitud põdravorstiga praed tellisin. Nii jubedalt soolast asja, pole mul õnnestunud aastaid tarbida. Soolast vorstikest täiendas kaste, mida oli veel tugevamalt soolatud, kui vorstikest ennast. Prae juures pidi olema (menüü põhjal) värske salat. Seda asja esindas siis, antud söögikohas, paar mustade täpikestega salatilehte, mis olid oliiviõliga üle tilgutatud ja maitsesid ebamugavalt mõrudalt. Rääkimata paarist vedelast kirsstomatist, mis kõike seda "hõrgutist" kaunistas. Ainus, mis seal üldse süüa kõlbas, olid friikartulid, kuna seda polnud kohalikud kokad suutnud ära rikkuda. Kuigi ma pole eriti pretensioonikas inimene ja katsun mõista, et on suvi ja söögikohal on vaja viimast võtta, siis ei soovi ma siiski maksta 7.50 toidu eest, mida vägisi tuleb sisse ajada. Ettekandja kehitas lihtsalt õlgu ja nentis, et ju siis peabki see toit niimoodi maitsema.
Valige palun väga hoolsalt, mida antud kohast tellite, kui teil muidugi midagi raha tuuldeloopimise ja kõrvetava kõhu vastu pole.
 
külastaja 14. juuli 2014, kl 22.36
Olen näinud kuidas inimsed seal oksendavad :S aga ei tea, kas toidust....
 
neiu 23. juuli 2014, kl 00.45
Olen sinna korduvalt sattunud ning ei oska küll toidu üle kurta. Mingit ülimat maitseelamust sinna otsima minna ei tasu (selle jaoks on lähedalasuv restoran Raimond), aga kõhu saab täis ja mingeid pretensioone ka pole. Teenindus on alati superluks olnud!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!