Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Le Chateau :(
 
Mileedi 20. august 2014, kl 19.56
Otsustasime ära proovida Laial tn asuva restoran Le Chateu prantsuse köögi. Ootused olid positiivselt uudishimulikud, ent tulemus pettumus.

Kui tellitud lõhe oli hea: küll eimiskit erilist, siis veise välisfilee oli küll oma hinnatasemele vaatamata täielik pettumus: lihatükk ei olnud ilmselt filee, vaid mingi suvaline "lihalõik", sitke ja pekiribadega servades. Ausaltöelda oli see roa hinda arvestades ei andnud isegi päevaprae mõõtu välja...
Teenindus oli samuti õlleka tasemel (möödalaskmisi eiviitsi kirjeldada) ja "majavein" üks kehvemaid mida viimasel ajal erinevates kohtades einestades maitsta on õnnestunud.

Kurb, aga sellesse kohta enam ilmselt "ei satu" ega soovita ka ühelegi külalisele.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!