Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Kohvipadjakesed
 
Proove 29. oktoober 2014, kl 23.38
Kõikvõimalikke erinevaid kohvitüüpe on viimstel aastatel tekkinud. Olen kuulnud, et korralikemaid ja maitsvamaid kohvisid teevad ikka sellised 700-1000 eurosed espressomasinad. Kes pooldab kohvikapselmasinai, kes mitte. Aga viimasel ajal on kuidagi sellise võrkturundusemaiguline kohvipromomine hakaud tunda andma. Kohvipadjakestest käib jutt. Paned sellise ümara, lapiku, ringikujulise, kuskil 20-30 g kohvipadjakese vastavasse masinasse ja saad tassitäis kohvi. Ilma vastava masinata seda muidugi ei tee. Nende masinate hinnad algavad kuskil 100-st eurist kuni 300-ni.
Mida arvate nendest, kes on proovinud? Kas on ikka nii hea, et jätaksid oma presskannu kus seda ja teist? Kas nendel padjakestekohvidel on tulevikku?
 
Kohvitaja 30. oktoober 2014, kl 07.21
Mina kasutan sellist, juba aastaid. Väga hea kohv tuleb :) Ja padjakeste valik on tohutu, tõsi küll, mitte Eestis, patju tellin Saksamaalt.
 
espresso fänn 30. oktoober 2014, kl 08.22
Miks Sa pead sõltuma padjakestest? Osta espresso kohvimasin millesse pannakse kohvioad. Neid saad igast poest ja vahest soodukaga.
 
........... 30. oktoober 2014, kl 14.49
Kuna nende padjakeste hankimine on siiani meil problemaatiline (kuigi nägin hiljuti mingeid juba ka ketipoodides müügil), siis ma ei usu, et neil suurt tulevikku on. Inimene on ju nii mugav, et ta tahab saada kohe, kui vajadus tekib, mitte kuu aega ette patjade tellimise peale mõelda või kusagil nurgataguses kontoris neid ostmas käia.
Pealegi värskelt jahvatud kohv on ikka palju parem...
Mul tütar ka vaimustus sellest masinast ja soetas koju. Nüüd on selle ainus funktsioon juba jupp aega olnud lihtsalt köögis ruumi võtmine.
 
Proove 31. oktoober 2014, kl 14.56
To Kohvitaja. Palju tellimuse peale aega läheb?
Olen teadlik, et ka meil siin Eestis on nende agente-edasimüüjaid? Kas vastab tõele, et kui nende padjakestega kohvi valmistada, siis on muidu kõik hea, maitse jms., aga ruumis puudub selline kohvile omane aroom või kui on isegi midagi, siis vaevutuntav?
 
:-) 03. november 2014, kl 22.41
Kohvitaja, on vist üks zinzinokatest.
 
Kohvitaja 02. detsember 2014, kl 12.56
Vast nädal läheb Saksat kauba tulemisega.
Viimati tellisin aga Eestis, HollandHouse´st.
Mis see zinzinokas on?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!