Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
restoran Pööbel
 
gurmaan 07. jaanuar 2015, kl 00.22
Uus koht. Kes käinud, toite - jooke mekkinud, andku teada, kuidas rahul ja kas meeldis võiehk mis ei meeldinud?
 
Käinud-näinud 07. jaanuar 2015, kl 09.57
Just 02. jaanuaril käisin seda kohta kaemas.
Resto see nüüd küll ei ole, ikka pubi või midagi sinna kanti. Selline prosta sisekujundusega koht, aga samas jorutamiseks mõnus. Kes eelistavad kaetud laudu ja väärikat istumist, siis neile see koht tõenäoliselt ei meeldi.
Toidud on lihtsad, aga maitsvad. Kes tahaks midagi peenemat/huvitavamat mekkida, siis sealt seda ei leia. Hinnaklass on pubide lõikes keskpärane. Praeportsud on aga keskmisest väiksemad, seega odavam hind tähendab ka väiksemat kõhutäit või teistpidi rohkemaid oste. Samas kohv on igati korralik (sageli pubides ei ole).
Kui võrdlen Pööblit näiteks Dublineri pubiga vanalinnas, kus sageli lõunal käin, siis Dublineri interjöör ja toit meeldivad mulle rohkem.
 
just for laughs 09. jaanuar 2015, kl 19.56
"jorutamiseks" :D:D
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!