Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Kuhu kadus restoran?
 
khm 29. september 2015, kl 16.45
Äkki keegi teab Tallinnas, Pronksi tänaval asuvat nüüd endist Vietnami restorani "Saigon". Kusagil aasta alguse poole suleti koht maja korteriteks ümberehitamise tõttu. Teadsime seda küll ette, et majas tuleb remont, kuid ei olnud mõtteis küsida restoranilt, kas nad plaanivad söögikohana edasi tegutseda mujal või mitte. Nende Facebooki lehte pole juba alates 2010.aastast uuendatud ning seal antud number on suletud. Ja saigon.ee nimeline aadress viib üldse mingisugusele sushit pakkuvale lehele. Lihtsalt jubekahju on, et Saigoni enam pole. Toit oli neil suurepärane, mõistlike hindadega ning taustamuusikaks oli ehe Vietnami disko. Praegu leiab ainult üpris kallites ja peenetes aasia toidukohtades ehedat muusikat, mujal kiirtoidu kohtades räuskab Energy FM või midagi muud sellist. Aga põhiline on ikka see hea toit seal restoranis, mille järele hing ihkab. Ehk keegi teist on seal restoranis käinud ja osanud ka küsida, kas nad tegutsevad kusagil mujal edasi. Või kui mitte, äkki oskate soovitada mõnda muud head ja taskukohast aasia toidu restorani Tallinnas (va.Chopsticks, Drumsticks)?
 
ms hani 29. september 2015, kl 17.24
Oh, nüüd on "seesama" restoran totaka nimega Buddha Lounge vanalinnas. Aga see pole kaugeltki enam see...
 
khm 29. september 2015, kl 23.52
Ma kusagilt kuulsin jah ning sattusin isegi nende lehele, aga tõsi, see on hoopis teine teema juba. Kas omanikud on muutunud, et restoran tegi kardinaalse muutuse??
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!