Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Kuskil kastmeid müüv koht Tallinnas?
 
Klaabu, marslane 11. oktoober 2015, kl 00.32
Selline, mille puhul suurt kopikat ei pea kohale veeretama... Keegi teab järsku? Kuskil 5 euri läheb liitri eest tavalises poes. Euroikke all on see liiga palju.
 
see 11. oktoober 2015, kl 02.06
oleneb, millist kastet ja mille juurde sa soovid. ceasari salati tarbeks on kallimate seast, samas võid sa nt imre kose gourmet potsiku asemel lihtsalt selveri omatoodet osta. või lausa ise teha. raske soovitada kui ei tea, millise toidu juurde sa kastet vajad.
 
nomis 11. oktoober 2015, kl 07.52
a mis kastet tahad? maksakaste on 0,5 l purgis 2 euri. kg tuleb 4 euri. maks on rakvere oma külmutatult 600g müügil 1 eur, sellest saad teha kohe 2 kg kastet. see tuleb siis eur kg hinnaks.
 
nonii 12. oktoober 2015, kl 12.09
Odavalt saad ainult tavalisest ketipoest masstoodangut. Kui mingist spets kohast tahad midagi erilisemat või käsitöö värki osta, siis pead ikka klotsi olema nõus lauale laduma.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!