Gurmaanidele
Palun aidake valmistada lasanjet
Kati 27. oktoober 2015, kl 12.27 |
hm 27. oktoober 2015, kl 14.48 |
ei meeldi 27. oktoober 2015, kl 18.35 |
fantaasiat? 27. oktoober 2015, kl 20.22 |
kurmaan 11. november 2015, kl 16.19 |
just tegin:
tomatikastmesse sibul, küüslauk, hakkliha, suvikõrvits, shampinjonid, purustatud tomatid;
valgesse kastmesse kodujuust ja 10% hapukoor.
Klaasvormi kihiti alates alt: tomatikaste-plaadid-tomatikaste-valge kaste-plaadid jne kuni peale jäi valge kaste ja riivjuust.
Ahjus 30min 175-200 kraadi. Ja enne söömist tahab 10 min seista!
tomatikastmesse sibul, küüslauk, hakkliha, suvikõrvits, shampinjonid, purustatud tomatid;
valgesse kastmesse kodujuust ja 10% hapukoor.
Klaasvormi kihiti alates alt: tomatikaste-plaadid-tomatikaste-valge kaste-plaadid jne kuni peale jäi valge kaste ja riivjuust.
Ahjus 30min 175-200 kraadi. Ja enne söömist tahab 10 min seista!
Lisa postitus