Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Maxima Delimano kampaaniapannid. Kvaliteet?
 
Kairit 21. november 2015, kl 22.39
Tere.

Maximas on nüüd uus kampaania Delimano pannidele. Kas keegi oskab nende pannide kvaliteedi kohta öelda? Nimi on kõlav, Delimano Stone Forte Professional titaanosakeste ja seitsme kihiga. Aga kätte võttes paistavad olevat sellised eriti odavad ja värvitud pritsmetega, ehk siis kiviimmitatsioon.

Kas keegi teab nende kvaliteeti ja on kasutanud? Hinnaskaalas (100% hind ju täitsa kallima otsa oma nt 39,80, nn "soodushind" 19.90) pole kõike odavamad ka.
 
aga R-Kioski 21. november 2015, kl 23.22
philipsi kleepsude kohta kes teab midagi öelda ?
 
tere tali 21. november 2015, kl 23.33
miks on vaja tundmatut delimano panni osta, kui selle raha eest saad juba tuntud firma tefali hea panni. inimesed on ikka kergeusklikud.
 
mingi auk 22. november 2015, kl 00.46
Mul on positiivsed kogemused ühe rohelise panniga. Metsavendade special. Sobib ka relvaks millega lüües saab teatud spetsiifilise efekti.

Helendab pimeduses. Saab juhtida vägesid õiges suunas metsa pimeduses. Kui sellega üksinda oled, siis leiad raudselt.
 
Sa ikka Maxima püsikunde?... 22. november 2015, kl 03.32
Kuidas muidu jaksad need kleepsud kokku saada? Ja kas see Maximasse kokku kantud raha tasub ära seda ülehinnatud panni ning kui sa veel teaks , palju see tegelikult maksab ? :(
 
Lollid koos 22. november 2015, kl 05.59
Inimene tahab kogemusi teada, kui teil pole, mis te siis ajaviiteks lõksite.

Alati mõtlen, kes küll need vaimukad on, pole vist migeid kaaslasi ega sõpru üldse teil?
 
nii 22. november 2015, kl 12.48
mina ostsin Delimano panni, keraamilise kattega ja mis kõik hea veel; kuu aja pärast, kui kannatus katkes pidevast põhjakõrbemisest, viskasin minema - arvasin, et ise olen loll ja rikkusin panni ära vms ja ostsin uue. See läks sama kiiresti sama teed. Nüüd kasutan juba ca aasta otsa Ballarini panni ja olen õnnelik:)
 
Ostja 23. november 2015, kl 16.53
Ostsin mõned aastad tagasi selle panni Maximast. Algul oli väga hea, aga umbes poole aasta pärast hakkas kobrutama ja valge kiht koorus tükkidena maha. Peale seda ostsin omale Ukrainas toodetud malmpanni ja olen väga rahul.
 
aga 27. november 2015, kl 18.31
mina viisin aastaid tagasi rimisse palju (krooni)raha ja sain kleepsude+ lisatasu eest 2 THOMASE panni (tavaline ja vokk)
vot need on küll oma hinda väärt. siiani täitsa tegusad.
 
anne 14. jaanuar 2016, kl 12.55
need eelmise kampaania keraamilised delimano omad olid jah nii ja naa. ilmselt vajasid mingit täpset temperatuurirežiimi ja hooldust. mul voki oma siiani alles ja aeg-ajalt kasutan ja toimib, samas olen kuulnud, et päris paljudel läks väga ruttu aia taha, hakkas külge võtma jms. kuna uut laia panni läks vaja ja suure pere kõrvalt ports selle kampaania kleepse oli, siis ostsin praeguse kampaania omadest ka ühe. tundub toimivat paremini kui eelmine. kaua vastu peab, saab aga alles aasta möödudes öelda. muuseas, ega ka teiste kalliste firmade pannid ei ole igavesed. odavad lähevad küll väga kiiresti, aga isegi hackmann ütles peale kolme aastat pidevat ja edukat kasutamist üles (põhi muutis värvi ja hakkas kinni võtma, midagi ei koorunud küll, aga see pole enam see).
 
kle anne 30. jaanuar 2016, kl 21.58
ära valeta
 
Liisu 15. november 2017, kl 17.07
Mul on kingitud ahjupann, mitte Maximast ja olen väga rahul. Läksin siis suurte ootustega ja ostsin Mximast 28cm praepanni. Seda on võimatu kasutada, nii kui kuuma saab läheb põhi kummi. Pann on nii õhukesest plekist, et kuumaga on kohe põhi ümmargune, kõigub ja keerleb mööda pliiti ringi ja midagi korralikku praadida ei saa.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!