Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Kas eelistate Õismäel Talleke ja Pullikest, Tigranit, Uulitsat Al Mare Grilli või Veskat?
 
Ainult gurmaanidele! 25. november 2015, kl 23.09
Elan seal kandis ja vajan soovitusi. Kõik on lihtsad ja meeldivad kohad, kuid palun soovitage, kes käinud midagi gurmmaalset.
Tänud!
Maaks 26. november 2015, kl 10.20
Mis kohad need Uulitsa ja Veska on? Muudes olen kõikides käinud :-)
Selle Cafe Lyon kõrval on kah mingi (usbeki?)söögikoht kuhu pole jõudnud ja mis on vist natuke peenem?
Ja sealsamas Lyonis saab ju kah hästi süüa!
Umami pole ju kah kaugel.
EDIT: Meenus et Uulits on see burks selle Selveri vastas.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Maaks 26.11.2015 10.25.
 
kurmaan 27. november 2015, kl 13.48
no minu eelistus on pigem Lyon, Ruccola, Umami.
 
Liha sõber 25. detsember 2016, kl 12.09
Meie lemmik söögikoht Õismäel on kindlasti Al Mare Grill, hea lai valik maitsvaid grillroogasid ja kõik see mõistliku hinnaga. Teenindus on tähelepanelik ja sõbralik. Lihavarraste serveerimine on omaette tase-suurepärane.
 
Tihe restorani külastaja 29. detsember 2016, kl 14.24
Õismäel asuvate söögikohtade valik on üsna hea, kui arvestada et tegemist on magala piirkonnaga Tallinnas. Välja toodud restorani nimedest eelistan mina oma perega Al Mare Grilli-väga maitsev grillitud liha ja mõistlik hind. Kuid igal söögikohal on enda spetsialiseerumine toidule. Kui isu on süüa Itaalia toitu näiteks pastat või pitsat külastan kindlasti Rucolat, kui tuleb isu kõpsetiste järele siis külastan Lyoni, kuid sealne toit ja hinnapoolitika jätab soovida. Kui soovin süüa steike siis lähen Tallekesse ja Pullikesse kuigi sealne interjöör meenutab sügavaid Nõukogu Liidu aegseid restorane-lisaks on toidu hind väga kallis. Külastades Umami restorani pidin pettuma ei leidnud sealt midagi erilist peale puude küljes rippuvate lampide. Toit meenutas pigem päevapraade suhteliselt midagi ütleva maitse juures. Teenindus keskpärane. Hinnad korralikult üle keskmise kõrged. Suvel võibolla isegi külastaks hoovi pärast. Uulitsa burgeri putka on laheda interjööriga aga põhiline ehk burger annab soovida. Burgeri kogus on pisike ja mitte kõige maitsvam, kui on isu burger krabada teen seda pigem Al Mare Grillis kus lisaks laiale grilli valikule on pakkumisel ka lai valik tõsiselt häid burgereid. Al Mare Grilli puhul võib miinuseks lugeda seda et tipptundidel näiteks nädalavahetused ja õhtused ajad kipub rahvast palju olema, seega peab alati laua ette broneerima. Tigrani šašlõkikas ei ole enam oma vanas headuses. Hind on soodne aga kvaliteet on olematu. Veska burger on klassikaline sealiha ja veiseliha pihviga burgerite pakkuja. Kas on veel Õismäel mõni meeldiv söögikoht? Andke teada oleks soov külastada.
 
Pärg Maiken 27. mai 2017, kl 10.37
Meie pere vaieldamatult lemmik söögikoht Õismäel on Al Mare Grill.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!