Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Sattusin Põrgusse
Maaks 03. mai 2016, kl 13.00
Eile läks kogemata nii, et sattusime pundiga Põrgusse. Pärast teatri ühiskülastust hääletati kaaslaste poolt mu Vapiano plaan maha ja sammud seati Rataskaevu 16 poole, mis oli aga pilgeni täis (nüüd ei teagi, kas see oli hea või halb).
Kuna kõht korises ja aeg juba hiline, siis ronisimegi umbes järgmisest kangialusest ja järsust trepist Põrgusse :-)
Kuna aeg oli hiline ja kokk oli juba asju pakkimas (mingid produktid olid ka juba otsas), siis sai kiirvalik tehtud: borš, kanasalatid ja seakael.
Ja nagu pärast selgus - väga hästi sai valitud! Salatid oli täiega "asised" (st. mitte veganitele) ja toitvad aga minu arvates eriline pärl oli grillitud seakael sooja kuubisalatiga. Täiesti ideaalselt küpsetatud ja mis peamine - lihaga ei oldud koonerdatud. Soojast kruubisalatist ei osanud menüüst lugedes nagu midagi arvata, aga taldrikult vaatas vastu väga mokka mööda kraam. Oleks olnud hea isuga tarbitav ka ilma lihata.
Komplekti allaloputamiseks sai valitud Sillamäe vaskne - maitses ikka täiega hea :-)
 
Õllejoodikule 03. mai 2016, kl 13.24
Borsh ja kruubipuder on nüüd gurmee ??? :(
 
to Õllejoodikule 03. mai 2016, kl 16.21
Tead kui on meisterlikult valmistatud ja serveeritud siis võib praemuna ka gurmee olla.
 
Põrgusse sattuja 03. mai 2016, kl 16.30
Kas sa oled üle 30-aastane, oled sünnitanud, suitsetad, tarbid regulaarselt alkoholi, kannad pidevalt raskeid poekotte või sul on halb rüht? Kõik need tegurid mängivad rolli selles, kui tugevad on sinu vaagnapõhjalihased et jõuda süüa kruubiputru enne söökla kinnipanekut. Vaagnapõhjalihased hakkavad oma toonust kaotama alates 30 eluaastast ka enne toitlustuskoha kinnipanekut.. Isegi kui sa veel ei tunne vajadust neid lihaseid treenida, siis ennetavalt võiks seda teha juba alates 20. eluaastast. Treenimiseks võib teha 200 vaagnapõhjalihaste kokkutõmmet päevas või mitte ja mehed tunnevad Sillamäe vaskse joomisel juba ära
 
K.. 03. mai 2016, kl 22.25
Rataskaevu 16 on alati täis ja ilma bronnita sinna pea võimatu saada. Inimesed isegi seisavad elavas järjekorras seal ukse taga. Ma käin lõuna paiku sealt tihti mööda (nad avavad vist 12) ja täitsa naljakas on näha seal inimesi ootamas järjekorras. Aga seal on ka väga head toidud ja mõistlikud hinnad + teenindajad üle prahi, ühesõnaga aus värk. Üks vuntsidega noormees on mu lemmik teenindaja seal. Ainus halb asi on see jah, et sinna minekut peab kõvasti ette planeerima, muidu ei saa löögile. Mingi ülipeen gurmee koht see ei ole, kus fritüüritud samblikku vmt pakutakse :D Aga mulle sellised ei meeldigi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!