Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Tartus kohvik Kapriis-õhtuks säästumenüü.
 
Pettunud külastaja. 22. juuni 2016, kl 16.36
Ei ole viitsinud siin foorumis arvamust avaldada, aga seekord oli solvumise piir ületatud. Mis toimub "Kapriis"? Olete avatud nädala sees 23.00-ni. Õhtul kella 21.00-ks niigi vähesest menüü ühe käigu viiest asjast kaks võimalik tellida ja siis ka tuleb teenindaja ja ütleb kahjuks seda ka pole enam. Magustoitudest oli ainult jäätis ja üks magustoit. "Kapriis" reklaamib end naistesaates ja eputab sotsiaalmeedias. Kui ma ei eksi, siis tahtsite veel mingi koogileti avada. Tõestage enne, et suudate oma niigi viletsa neljalehelise menüü valiku pakkumises kindel olla! See minu kogemus teie juures jättis väga halva mulje juhtkonna lohakusest....Kuidas te mõnel rahvarohkel üritusel teenindatud saate, kui nädala sees hätta jääte. Häbi teile!
 
Huy 22. juuni 2016, kl 19.59
Nagu nimigi ütleb, seal tehakse kõik, et klient saaks maksimaalselt kapriisitseda
 
kah kylastaja 27. juuni 2016, kl 21.58
Mina võtsin ka otsuse vastu, et ei kavatsegi oma jalga sinna enam tõsta. Hakkasin tellima ja järjest oli 6 asja, mida neil polnud saada! 6 asja!!
 
arvan 03. august 2016, kl 17.06
Tehke ise kodus õhtul süüa, siis ei ole vaja kapriisitseda
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!