Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Parim burgerikiosk Tallinnas
 
Midagi head tahaks 15. oktoober 2016, kl 18.20
Kus asub Tallinnas burgeriputka, kust olete ostnud maitsvat burgerit. Välistage siinses loetelus kindlasti Hessid, ja Mackid-ja Kingid jne. Soovitage head ja odavat vana kooli burksi.
Minu lemmik on näiteks vaieldamatult Grillman. Hinnad on mõistlikud ja kvaliteet paremgi kui mõnel restoranil.
 
burgeriito 15. oktoober 2016, kl 22.37
See kadaka Selveri juures olev Grillman on suht maitsev ja hää, kuid suts parem või siis sama hea on Männikukqannu maxiburger. Pehme sai värske kapsasalat, äsja praetud muna ja maitsev kaste..see 3.50Euri maitsva bürgeri eest teeb silmad ette nii mõningalegi bürgeri pakkujale (kus burger ei kannata kriitikat v. maitsd paigast nihkunud
Üks kõige kehvem hamburger, mis ma olen ostnud oli Staapis, see kaste andis ikka soovida, teine oli Keilas Jaama juures, kus bürgeri pähe müüdi miski kandiline kuiv sai, mille vahel isegi kastet polnud. Kehva oli ka Al-mare-Grill, sest sealne hind polnud sugugi kooskõlas pakutavaga. Sai oli kuiv ja kõva ja..kui jiuba sai on kuiv ja kõva siis ülejäänu ei kannata ka kriitikat.
 
Meelis Sepa 16. oktoober 2016, kl 03.30
Arvan et parim burger on Al Mare Grillis. Ei anna võrrelda Rakvere pihviga burgeri kohtadega. Päris hea burxi koht on ka Grillers.
 
ja 16. oktoober 2016, kl 22.19
suhteliselt maitsev on ka sungrill, kiire, sõbralik ja soe teenindus. Maitsed samuti paigas
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!