Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Mandarin
 
Lo 24. oktoober 2001, kl 16.04
Endla tänaval, endistes Chick-Kingi ruumides asub aasia toidu restoran Mandarin.
Toitude hinna ja kvaliteedisuhe on ideaalselt paigas. Ja menüüd on terve raamat. Leidub nii liha, kana, mereandide kui ka taimetoite.
Soojalt soovitan kevadrulle :)
 
Logan 29. oktoober 2001, kl 14.00
Ise külastasin Mandarini Pärnus.
Peale kõige hea ja parema tellisin endale ja lapsele tõeliselt ahvatleva väljanägemisega õunapannkoogid... Ja sain toidumürgituse, lapsed küll tiba kergemal kujul, aga ise olin päris mitu päeva audis.
 
Sten 29. oktoober 2001, kl 16.29
Maitsev on küll ja kogused suured aga esmapilgul tunduv lai valik siiski sisaldab erineva nime all mitmeidki ühtesid ja samu roogasid. Samas on ka küllaltki kaloririkas roit.
 
Tydrik 06. november 2001, kl 18.06
liiga suured kogused
 
lihtsalt arvaja 07. november 2001, kl 10.25
mis te nyyd norite. vaieldamatult parim hiina-tai köök tallinnas ja hinnad soodsad. ja vaadake, et te alt ei lähe, nagu sedasorti kohtadele kohane piisab nii ühest praest kui ka varemkiidetud kevadrullidest vabalt kahele. ja kann jasmiiniteed kõigest 10 krooni eest tasuks alati lauda võtta. kahepeale paras see söögi ette-kõvale-taha tyhjaks luristada.
ainult istekohtadega pisut nadi. mis teha, koht on külastatav!
 
Kil 07. november 2001, kl 12.54
ise olen ka seda kohta korduvalt kylastanud ja leian, et vürtsikad toidud võivad tõesti mõne inimese seedimise paigast nihutada, aga see pole koha süü. kui pole harjunud, siis... mina olen tegelikult paadunud kiliköögi fänn ja leian, et see on tõesti hea koht... veel parem on asju koju kaasa osta!
kui aga natuke raha veel üle jääb, siis soovitaksin külastada Siam'it, mis on meeletult ilus ja väga maitsvate roogadega restoran ja köögis toimetavad tõelised tai kokad! eriline maitseelamus :) (mida mina naudin igal nädalal kindlasti)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!