Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
norm söögikoht kesklinnas
 
mrq 20. november 2001, kl 11.11
tere head inimesed. äkki oskab keegi soovitada mõnda head lõunasöögikohta kesklinna piirkonnas.et ehk on mulle mõni tõeline pärl kahe silma vahele jäänud ja keegi aitab selle üles leida:)olen ette tänulik:) Päikest teile kõigile, mrq.
 
lily 20. november 2001, kl 11.19
Üsna normaalne ja mitte kallis koht, kus mina olen käinud on kohvik Carlos - asub Pronksi 3 (näha Narva mnt'l suuremal ristmikul enne Peda Ülikooli). Mine vaata ja hiljem anna teada, kuidas meeldis.
 
kati 20. november 2001, kl 13.00
proovi kindlasti seda söögikohta, mis on COFFIKU all (nime kirjutan vast valesti... sry). odav, hea, lahe, ... ideaalne lõunasöögi koht.
 
mai 20. november 2001, kl 14.49
Mulle Carlos ei meeldi. Mulle meeldib ka Coffik. Selline aus koht. Õigemini tuleks vist soovitada Coffiku all asuvat Puffetit. Selline sööklastiilis asi. Ja on näha neid kes ja kuidas süüa teevad. Ja sisekujundus on väga hea. Puffetis selline söögiisu tekitav.Roheline ja oranž.Ilus.
Coffikus aga mahe pruun ja beež. Mugav. Coffikus saab ka imehead jäätisekokteili osta. Vanasti oli vist seal söökla Võit?
 
blaah 20. november 2001, kl 16.47
Tatari tänaval restoran Tänav. Mulle töökohale lähedal ja toidud maitsvad.
 
liy 21. november 2001, kl 09.23
Kus see Coffik, mille all on Puffet, asub? Ja kuidas seal hinnad ka on?
Mai, miks Sulle Carlos ei meeldi?
Ma ei ole seal muidugi ise viimasel ajal käinud. Nüüd, kus on uus sisustus või imidž, vist ühe korra. Varem mulle küll seal meeldis.
 
mai 21. november 2001, kl 11.58
Coffik ja Puffet on ... ma ei teagi selle tänava nime...No kui hakkad Ararati poe juurest Vabaduse väljakule minema ...See on Ühispanga vastas (üle tee) pärast Leiburi poodi ja enne lillemüüjaid.
Minule on seal söök maitsenud. Ja hinnad on sellised üllatavalt mõistlikud. Ja noh ,ilus on. Ja ventilatsioon on korralik (mis minu arvates on söögikohas tohutult oluline).
See Puffet meeldib mulle eelkõige selle pärast ,et see pole mingi poosetamisekoht vaid konkreetne söögikoht.
Kui aga poosetamise tuju tekib, siis saab trepist üles minna ja Coffikus poosetada ka.

Aga Carlos. Esiteks on minu arvates seal natuke kallis.
Siis on seal alati mingid helesiniste särkide ja kollaste lipsudega mehed poosetamas ja ventilatsioon ei ole nii hea, et mul söögiisu tekiks. Õlut võin seal juua. Aga süüa ei taha.

Nüüd tundub ,nagu ma oleksin selle koha omanik ,et nii kiidan.
Ei ole. Aga ma olin siiralt õnnelik ,kui ma selle koha leidsin.
Ükskord mu tuttav küll kurtis ,et liha polnud tema praes piisavalt küpsenud olnud. Ei tea. Mul oli ok.
 
liy 21. november 2001, kl 15.13
Sain Su kirjeldusest väga hästi aru, kus ja milline koht. Seni olen ainult mööda käinud. Eks ma lähen ja proovin järele.
Mis hinnaklass seal siis ka on (näiteks päevapraed jne)?
 
Ginger 21. november 2001, kl 18.33
mulle meeldib ka Tänava restoran Tatari tänaval.
 
Kats 22. november 2001, kl 10.06
Puffeti hinnaklassiga lugu nii, et päevapraad on 20 eeku, päevasupp 12, suur salatitaldrik 14 ja väike 10. Võib ka 10 eegu eest lihtsalt kastet ja riisi-kartulit süüa, kui taimetoidu isu tuleb.
Mulle küll meeldib ja maitseb ka. Istumise ja kohvijoomise koht see muidugi pole, pigem selline aus söökla. Aga just selline siiamaani kesklinnas puuduski.
 
sassy 23. november 2001, kl 15.09
Kas Tänavas on päevapraed ka? Muidu tuleb liiga kaua oodata ja ei ole alati nii pikki lõunaid võimalik teha.
 
blaah 23. november 2001, kl 15.26
Jah, Tänavas on päevapraed 35.- ja väga maitsvad. Tõsi, on olnud mul 1 juhus, kus päevapraad oleks võinud parem olla, aga arvan, et seda juhtub mujalgi.
 
Vienna 28. november 2001, kl 05.51
Coffiku all oleva koha nimi on PUFFET ja minagi soovitan soojalt-kusjuures hinnad kõigile taskukohased nt.:kartulipuder 8.- kaste vist viis kui ei exi jne.Seegi on hea,et kõik saab eraldi tellida nii,et mis ei maitse-jäta välja!
 
Evelyn 03. detsember 2001, kl 15.50
Otsige vanalinnas ülesse Kompressor, see asub Rataskaevu tänaval, seal on parimad ja suurimad pannkoogid. Hinnad alates 15 EEK-ist(Pannkoogid õuna-vanilje kastmega.
 
fraier 03. detsember 2001, kl 17.31
Minge aga kosuma Vabaduse platsi äärsete tenniseväljakute kõrvasesse peldikubaari - odavad pelmeenid garanteeritud!
 
Mymla 03. detsember 2001, kl 19.01
Jah, ja õhtul võib seal napsutada ka.
 
raul 27. detsember 2001, kl 12.37
kompressorisse? never ever... kui kellelgi juhtub olema aega 45 minutit või rohkemgi oma pannkooki oodata ja seda hiljem ühe väääääääga masendunud ja morni näoga neiukese käest saada, siis minge kindlasti. huvitav, kas selle koha omankud midagi oma töötajate koolitusest ka kuulnud on? et võiks õpetada, et teenindaja ei ütle KUNAGI kliendi kuuldes teiste klientide kohta: "mida need väärakad ronivad siia?"... mul on tõeliselt kahju, et kunagisest mõnusast kohast nii allakäinud söökla on saanud.
 
malle 27. detsember 2001, kl 18.20
siiani rahakotisõbralikeim ja normaalseim söögikas minu jaoks on vana villemi pubi
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!