Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Uus hea koht??
 
Mona 13. detsember 2001, kl 15.26
Ma ei ole käinud aasta aega Eestis, aga nüüd tulen talvel külastama - palun soovitage mulle uusi peenemaid trendikohti Tallinnas, kus hästi süüa saab ja ka sisekujundus, muusika jne mõnusad on!
 
kil 13. detsember 2001, kl 16.51
trendikoht... oleneb :) kamikaze on kindlasti yx nendest! aga kõik, mis on trend, on ikka ajaga välja kujunenud.
 
tsinna 13. detsember 2001, kl 17.01
Väljend "peen trendikoht" ajab vastikusjudinad ihule. Võta parem otse ühendust Kaur Kenderi, Anu Saagimi jne kes hoiavad näppu Tallinna trendi pulsil ja teavad, mis on magus elu.
Aga mulle meeldivad Klafira, Olde Hansa, Troika (esimene korrus, kus on pubi).
 
F-M 13. detsember 2001, kl 17.10
ERKI s66kla...MANDARIN..
 
k 13. detsember 2001, kl 17.31
Hea toit ja ilus interjöör on BOCCAs, sinna tuleks kindlasti enne koht reserveerida. TROIKA on Vene köögi koht, väga meeleoluka interjööriga. Lõbusamat sorti restoran on ka OLDE HANSA nagu siin soovitati, keskajale rõhku panev asutus.
Ise soovitaksin veel ka BONAPARTi - see on selline klassikalisem ja ka kallim koht. Häid kohti on tegelikult palju, sinna väidetavasse trenditemplisse Pegasusse ei kavatse kyll enne oma jalga tõsta kui seal neid meeleheitlikult trenditeadlikke inimesi vähemaks saab.
 
muhv 14. detsember 2001, kl 10.33
oleneb mida trendikaks pidada, aga väga õdusa meeleolu tekitab selline kena koht nagu Seiklusjutte Maalt ja Merelt (väga head söögid lahedate nimedega!).
 
muhv veel 14. detsember 2001, kl 10.34
ja Kamikadze ka muidugi.
 
kata 14. detsember 2001, kl 13.55
Trendikohana parim on ikkagi Spirit, super sisekujundus ja väga head söögid.
 
kata 14. detsember 2001, kl 13.57
ja eriti hea on teenindus, minu jaoks muid kohti enam ei eksisteerigi. Saab normaalse raha eest tööajal lõunat süüa, õhtul mõnusas seltskonnas paar drinik teha super hea muusika saatel ja öösel tantsida ennast märjaks.
 
eneL 14. detsember 2001, kl 16.08
Trendist ei tea midagi. Aga viimase aja üllatus oli Vene tn. asuv restoran? pub? ei oska öeldagi mis, nimega "Laguun". Väga omapärane sisekujundus, mereline ja hinnad ei olnud ka tapvad ning toidud huvitavad. Ehkki domineerisid kalatoidud, siis lihatoite oli piisavalt. Ise tellisin tursafilee sinihallitusjuustu ja peekoniga. Äärmiselt huvitav minu jaoks.

Aga trend... tjah, esimest korda olin suures kohas, kus ainsad külastajad olime meie kahekesi :-). Niisiis ei ole vist eriti trendikas, aga ma ei näe põhjust, miks...
 
liis 16. detsember 2001, kl 17.45
 
meia 17. detsember 2001, kl 10.51
spiriti jaoks sa pead ise ka hypersuper trend olema... ega ilma velvetist kleidiga sa seal tegija pole :P
mulle see koht ei meeldi.. tehas, kus sisekujundus on halb ja minimalistlik nagu mart laari jutt...
 
wo:man 21. detsember 2001, kl 13.44
Coffik. Imehead kohvid (kui juhtub õige teenindaja olema) ja ülivinged Rain Tamme fotod seintel.
 
taimi 23. detsember 2001, kl 00.17
Klafiras saime küll jõulude eel täieliku elamuse.See on ainuke koht Eestis,kus kaunites riietes ettekandjad teenindamise vahepeal ka külalistele vene laule laulavad ja üldse oli nii vaba ja mõnus olemine.Ei ole sellist asja maailmas mujal kusagil kohanud.Ei usu ka,et omanik neid puuga taga ajab,esinemine tuleb neil nii vabalt välja.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!