Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
olde hansa
 
mummu 13. detsember 2001, kl 17.35
kes on käinud, kommenteerige!
 
tsinna 13. detsember 2001, kl 18.54
Väga mõnus, eriti praegu jõuluajal. Mine joo nende sooja meeõlut.
 
Kats 13. detsember 2001, kl 20.49
Kuna Olde on alati hämar, käib ta mulle suvel närvidele, aga talvel on hästi armas koht. Maitsestatud õlled väga head, söök maitsev ja portsud suured. Väga kallis pole ka, aga siiski parem minna, kui keegi välja teeb. Ja kui kindla peale tahta minna, peaks laua kinni panema, muidu ei pruugi lihtsalt sööma mahtuda.
 
blumps 14. detsember 2001, kl 14.58
Minuarust on nii ja naa, oleneb, mis ootustega lähed.

Minu jaoks olid seal portsud nats liiga suured ja selline üsna raske toit - palju liha. Aga mõnus ja hästi väljapeetud stiiliga koht on küll, nii et üldiselt võid tshekata.
 
Mona 14. detsember 2001, kl 15.57
See on minu lemmikkoht Tallinnas. Nüüd ei ole enam kaua aega käinud, just kuulsin, kuidas keegi ütles, et tase hakkab alla käima. Loodan siiralt, et see nii ei ole!!
 
kil 17. detsember 2001, kl 09.50
mina soovitan seal seenesuppi ja "väiksest näljast" piisab igal juhul :) sellega tuleb kaasa ka pähklitega leib või sai (ei oska öelda, mis see täpselt on, aga see on enneolematult hea) ja leivale saab määrida midagi juustusarnast... kui supi isu tuleb, siis sealse seenesupi maitse on yle kõige :)
 
mir 19. detsember 2001, kl 15.34

soovitan ka soojalt seda kohta. eriti, kui viia sinna oma välismaa kylalised - nad on sillas!
soovitan kana mandlikastmes. portsud on kyll suured, aga mõnikord võib endale sellist kohta ka lubada :)
 
Liisa 21. detsember 2001, kl 22.03
Suhtusin sellesse restorani varem eelarvamusega-tahetakse lihtsalt turiste liimile tommata...aga uhel ohtul astusime labi ja mulje oli vaga HEA!!!Tohutult hea meeolu,vaga meeldiv teenindus ja super maitsvad toidud!!Lahen teine kord jalle ja soovitan teistele ka!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!