Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
pattaya
 
lisbeth 18. detsember 2001, kl 17.09
Kas keegi on Tartus Pattayas käinud? Kuidas on, kas tasub minna?
 
Tirts 19. detsember 2001, kl 09.54
Olen väga erinevaid kommentaare kuulnud. Ja seda, et raha osatakse hästi küsida - terve maja pilet on vist 170.- või siis igas ruumis (diskoteek, striptiisisaal jms) eraldi pilet.
 
Aire 19. detsember 2001, kl 19.26
Kui sa seal käunud ei ole, siis tasub seal kindlasti ära käia, sest seal on tõesti väga erinev stiil teistest klubidest. Mulle endale meeldib sealne (koridori)põrand ning trepid, mis olid marmorkivist. Ööklubi on "meremeeste" stiilis ning jätab pikemal seal viibimisel küll sellise tunde nagu sa oleksidki kusagil mere ääres ning võtaksid kohalikus kohvikus seltskonnaga napsu. Showbar`is on istmed punased ning tantsupõrand on jing-jiang stiilis, kuid see ruum on seal küllaltki väike.
Piletid on igapäev erineva hinnaga.Teisipäeval on ööklubi kinni, kuid showbar on tasuta. Kolmapäeval on ööklubi naistele kella 24-ni tasuta ja pärast seda on 60.-, sb(showbar) on 70.- ja terve majapilet on 100.-. Nädalavahetusel on mõlemad piletid 100.- ja terve majapilet on 170.-
Seal on ka kohvik, mis on ööpäevaringselt kõigile avatud.

Lõbutse hästi!
 
. 07. jaanuar 2002, kl 21.52
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!