Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
vene köök
 
Mann1 07. jaanuar 2002, kl 13.09
Kas keegi teab soovitada mõnda tõeliselt head ehtsa vene köögiga restorani? Ja kuidas hinnatase on?
 
tsinna 07. jaanuar 2002, kl 13.36
Klafira Vene tn alguses. Hinnatase on kõrge. Troikas söönud ei ole, aga nende trahter esimesel korrusel on väääga stiilne.
 
Mai 07. jaanuar 2002, kl 14.33
Troika kohta võib ainult kiidusõnu öelda.
 
. 08. jaanuar 2002, kl 00.51
 
Heli 08. jaanuar 2002, kl 12.08
Klafira sai meilt toidu eest vist 2, aga vene köögi koha pealt 0 punkti. Seltskond kellega käisime olid külalised Moskvast.
See eest Troika meeldis terve täiega - nii toit kui olustik.
 
K 08. jaanuar 2002, kl 12.15
Troika on fantastiliselt hea söögikoht ja hinnatase on kah suht normaalne. Vaata lähemalt www.troika.ee
 
A. 08. jaanuar 2002, kl 16.56
Troikas jääb vene hõngust palju puudu. Aga toit on päris hea ja interjöör väga hea.
 
mart 08. jaanuar 2002, kl 20.51
Klafira on eriti mõnus,hea köögiga.
Helile:"Moskva" külalised ei ole mingi näitaja,venelasi on igasuguseid
 
katike 09. jaanuar 2002, kl 17.07
Troika ruulib! Toidud on niiii head, et söö või end lõhki ja muidugi viin!!! super!
 
Merit 10. jaanuar 2002, kl 12.39
Mulle Klafira absoluutselt ei meeldinud. Toidud olid ok, aga teenindus ja kõik muu jättis soovida. Troika on super!
 
mart 10. jaanuar 2002, kl 14.06
Mis seal klafiras see kõik muu oli!
 
Mirru 11. jaanuar 2002, kl 13.46
Kõik siin kiidavad Troikat, a ma küll vaimustust ei jaga... Võtsin seal Boef a la Tartar`i ja tundus, nagu oleks kamakas kodust hakkliha lauale toodud, mingit peent rooga kalli hinna eest sõin seal veel - mis tegelikult oli praetud sealiha keedukartuliga. Ja peale selle lõõritas üks venelanna kitarri saatel vene romansse laudla, selle peale oleks tahtnud tõesti masendusest nutta...
 
Angelika 11. jaanuar 2002, kl 21.53
Tulin just Klafirast ja sooviksin väga oma muljeid jadaga:kõigepealt ei saaks öelda,et restoran oli külastajatest tulvil(aga peaks olema),teadagi talv ja just möödunud jõulud.Aga ikkagi.Läksin tegelikult oma seltskonnaga just huvi pärast,et mis nad kogu aeg Troikast räägivad,lähme ja proovime ka seda Klafirat.Ja minu arvamus on selline:sellesse majja ei tasu minna halva tujuga ega otsima tavapärast teenindust ega ka nn.nõmedat gastronoomilist elamust.Süüa võid ennast lõhki ja mitte sugugi kalli raha eest,loe ainult menüü korralikult läbi ja küsi ettekandjalt,mis tema sellest valikust arvab.no minul jäi küll mulje,et selles majas ei ole mitte kliendilt raha kätte saamine kõige olulisem,vaid see fakt,et külalisel oleks tõepoolest tore ja lahe olla.Ma ei tea täpselt,mil moel nad oma omanikule seletavad,et müük küll suur ei pruukinud tulla,selle eest aga läksid külalised ära niivõrd mõnusa tujuga,et anna aga olla.Jõime mõned viinad,mis muide on sama sorti nagu Troikas,vahe ainult selles,et kui Troikas ka Russkii Standart ära külmetatakse,siis Klafiras pakutakse seda just nii nagu peab,ehk külm,aga mitte jääs.Pudelil veel siltki küljes,kuidas ja miks.Siis tuli aga üllatus,sest ühtäkki koos bändiga tulid ka ettekandjad laulma ja see oli juba klass omaette.Piltilusad vene tüdrukud ,nii siirad ja vahetud ja oskavad ka esineda.no kus te midagi taolist olete näinud?Võiks veel kirjutada,aga aeg nõuab oma.Ja muidugi väike kilk ka peas!!Igal juhul meie läheme küll tagasi,kellele aga pole meeldinud ,käige teie muudes kohtades.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!