Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
romantiline koht Tartus
 
siiri 14. jaanuar 2002, kl 13.43
On plaanis sõita kallimaga Tartusse nädalavahetuseks,sellepärast tahan küsida,kas keegi oskab soovitada mõnda romantilist söögikohta Tartus?
 
kristina 14. jaanuar 2002, kl 14.24
Romantilene koht Tartus on Atlantise restoran. Õhtul pimedas fantastiline vaade Emajõele ja Tartu linnale. Tihti mängib seal nädalavahetuse õhtuti keegi klaverit või laulab.
Teeninduse üle võib vahetevahel küll viriseda, kuid kui endal hea tuju on, siis ehk ei häiri ja kui just romantikat otsida, siis tasuks küll ära käia.
 
mari 14. jaanuar 2002, kl 20.00
ega Atlantisest paremat tõesti ei oska soovitada, just sealt avaneva vaate tõttu. Menüü küll jätab seal natuke soovida. tartus sisekujunduselt või õhkkonnalt romantilist kohta leida on raske, kui mitte võimatu. normaalsetes söögikohtades on nädalavahetusel nii palju rahvast, et see tapab igasuguse romantika.
 
Kiisu 15. jaanuar 2002, kl 11.27

Wilde Irish Pubi. Terass (kinnine ikka) on minu arvates võrratu. Olin seal küll suvel, aga siiani on kustumatult meeles.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!