Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Uus Hiina restoran
 
Ingrid 17. jaanuar 2002, kl 17.13
Sõpruse puiestee Neste majas, kas keegi on käinud?
Ehk muljetate!
 
Pip 20. jaanuar 2002, kl 17.53
Jah, olen käinud ja mulle jättis väga hea mulje. Teenindajad olid äärmiselt sõbralikud ja toredad. Üks portsjon, mis on korralik kõhutäis, maksab u. 50-60 krooni ja see sisaldab peale põhiasja riisi ja salatit.
Ainus jama on see, et kaardiga ei saa maksta.
Veel üks pluss on see, et helistad ette ja tellid toidu kasvõi kaasa. Rääkisid need näitsikud veel sedagi, et mõne aja pärast on neil ka kojutoomise teenus.

Minu arvates väga kiiduväärt koht. Mis Sa veel oskad tahta, kui head toitu odava raha eest. Vähemalt on see odavaim hiinakas Tallinnas. Tasub proovimist igatahes.
 
*** 21. jaanuar 2002, kl 09.50
 
inga 24. jaanuar 2002, kl 18.06
mul toodi ka sed sööki koju, ja oli hea, ehk riis oli liiga pudrune, kuid syya oli palu, ja hind tundus selle eest kyll rohkem odav kui kallis, võrreldes selvirites pakutava aasia köögiga, mis on ka väga nämm
 
väikeMy 24. jaanuar 2002, kl 20.26
ingale: hiina riis peabki pudrune olema, muidu ei saa pulkadega süüa :)
 
Hiir 29. jaanuar 2002, kl 10.46
Restoraniks ei saa seda kiirsöögikohta küll nimetada. Vastik räpane urgas. Toit on küll odav, aga ausalt, selle solgi eest ei saakski rohkem küsida.
 
anne 29. jaanuar 2002, kl 18.28
on jah kiirtoidukoht,räpane ta küll mingil juhul pole ja näitsikud on viisakad, aga kell 3 päeval oli valida kahjuks kahe toidu vahel,sest kokk oli ära läinud(???).Hiina värk mulle ei maitsenud(ei ole harjunud riisi kuivalt sööma)aga supp oli küll maitsev.
 
Hiir 30. jaanuar 2002, kl 13.06
See, kas pidada söögikohta puhtaks või räpaseks on suhtumise asi tõesti...

Mina igaljuhul ei pea lugu kohast, kus ma pean teenindaja kättpidi enda laua juurde kakkuma, et ta eelmistest külastajatest jäänud riisipudise laua niiske lapiga üle tõmbaks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!