Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
poliinia
 
murel 22. jaanuar 2002, kl 13.38
Kas keegi on käinud restoranis Poliinia (Tallinn, Pärnu mnt 484)?
kuidas teenindati ja kas toidud olid head?
Internetilehekülg on neil kutsuv, aga küsiks ka külastanute arvamust.

ette tänades:-)
 
Kriips 22. jaanuar 2002, kl 16.54
Jaaaa! Mina olen käinud! Ja ära sina seda viga küll tee. See restoran tahab omaarust olla mingi "Egoist" aga tegelikult on odav koopia, kergelt nagu söögisaal või nii, ainult et söögisaali kohta liiga soolaste hindadega. Venelaste pleiss. Halb-halb...
 
Mann1 23. jaanuar 2002, kl 08.32
No ma ei saaks küll seda öelda, et ära mine. Teenindus on viisakas, sõbralik ja asjatundlik (ja mitte häirivalt pealetükkiv), toidud maitsvad ja üsna huvitavad. Hinnaklass ehk võiks olla madalam, aga midagi üüratut seal ka nüüd pole. Argipäeva õhtuti on seal üsna vaikne ja rahulik. Olen seal üsna mitu korda käinud ja usun, et satun vahel sinna veelgi.
 
kohalik 23. jaanuar 2002, kl 17.28
Elan seal lähedal,sees pole käinud aga läbi akna on näha, et peamiselt käivad seal tõesti rikkamad mitte-eestlased oma pidulikke tähtpäevi tähistamas.Kui oleks raha rohkem,läheks isegi sinna toitu mekkima.
 
tsinna 23. jaanuar 2002, kl 20.14
Aga Poliinia oli ju kesklinnas, vist Gonsioris? Kas nad on kolinud või teise koha juurde teinud?
 
Leena 24. jaanuar 2002, kl 09.25
Gonsiori tänaval asub Poliinia kohvik, aga restoran asub Pääskülas, Pärnu maantel. Käisin restoranis 1 aasta tagasi, siis teenindus ei olnud küll tasemel... Kelner unustas mõningaid asju tuua, taldrikud ulatas üle laua jne. Toidud ei olnud ka kõige paremad.
Jõulude ajal meie firma tahtis seal oma jõulupidu pidada, helistasime sinna, ei tea küll, kes meiega rääkis, aga tundus, et inimine ei tea, mis asi on viisakas suhtlemine...
Minu töökaaslane aga käis seal mõni aeg tagasi ja talle meeldis see koht väga...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!