Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
pannkoogi koht
 
kylli 23. jaanuar 2002, kl 11.17
väga head pannkoogid on "Kompressor"´is (asub vanalinnas,tänavanime ei tea,aga on samal tänaval Von Krahliga).
Suured ja odavad(35-45 EEKu),magusad ja soolased. Väga hea on kõrvale võtta piima...või ka õlut.PROOVIGE KINDLASTI
 
E. 23. jaanuar 2002, kl 12.02
Pannkoogid on tõesti head, aga see kuidas koht välja näeb, mulle eriti ei meeldi... Aga noh, pannkoogid on niii head....
 
jannu 23. jaanuar 2002, kl 12.06
Pannkoogid on Kompressoris tõesti super, aga seal on hirmus suitsune - mantel haises mitu päeva takkajärgi, kui seal viimati käisin.
 
Laura 23. jaanuar 2002, kl 12.16
Mina olen seal oma pannkooki oodanud üle 40 minuti!
See on ikka liig mis liig! Kui tahan tund oodata, lähen restorani.
Kuid nüüd pidavat seal olema võimalus, et saab toidu ette tellida. Et näiteks lõuna ajaks kella 13-ks tahad seda ja teist ja siis kohale minnes on valmis. Hea mõte.
 
Kats 24. jaanuar 2002, kl 10.09
Kah Kompressori kookidega megarahul, aga lõuna ajal on ootamisaeg tõesti looooootusetult pikk. Nüüd polegi viimasel ajal käinud.
 
X 24. jaanuar 2002, kl 11.24
Soovitan Olümpsis Boulevardis singi-juustu täidisega pannkooke, mis maksavad 55 krooni. Interjöör on kena ja korralik ning pannkoogid viivad keele alla ega ole ka liiga rasvased. Olen Kompressoris samuti käinud ja väidan, et kui kord Olümpsi pannkooke süüa, siis ei tundu Kopressori omad enam üldse nii head. Muidugi on tegemist mu isikliku arvamusega.
 
kn 24. jaanuar 2002, kl 13.19
Parimad pannkoogid on minu arust Creperies Sauna tänaval. Kõikvõimalike täidistega. Soolase täidisega galette'd on õhukesed ja äärtest veidi krõmpsud, magusad creped jäätisega IMEHEAD!
Minu kogemuse järgi tehakse pannkooke igal pool isemoodi ja erineva paksusega taignast, Kompressori omad on minu jaoks liiga suured ja nätsked (vähemalt sellel paaril korral, mil söönud olen).
 
Laura 24. jaanuar 2002, kl 14.56
Creperie oli minu lemmikkoht, niikaua kui ta veel Müürivahes oli. Toidud on seal ka praegu sama head, kuid see atmosfäär ja sisekujundus, mis selles kohast SELLE koha tegi, nii et sinna kogu aeg tagasi tahtsid ... seda enam pole. Niiiii kahju.
 
Melany 24. jaanuar 2002, kl 16.25
Kõige paremaid pannkooke olen saanud Kamikazes. Täidieks puuviljad. MMMM...
 
deix 25. jaanuar 2002, kl 00.00
Mina ei söö üldse pannkooke.Need ajavad paksuks.
 
Elle 25. jaanuar 2002, kl 07.57
Kui neid liiga tihti süüa - jah, aga aeg ajalt võib ju endale midagi head lubada, kui veel käid trennis.. Ega siis paar pannkooki sulle 5 kilo juurde ei anna ju.
 
Heli 25. jaanuar 2002, kl 13.16
pole ammu vanalinna sattunud. Kas Creperie on kolinud ja kuhu siis?

Ka mulle meeldis sealt aeg-ajalt läbi astuda.
 
kn 25. jaanuar 2002, kl 15.00
kolis müürivahest sauna tänava nurga peale. kohta, kus enne oli vist mingi kardinapood vms.
nüüd on lisaks kohvikule ka restoranipool. restorani menüüd proovinud pole, kohviku oma on jätkuvalt hea. kahju on ainult sellest, et endist sooja ja hubast ja armsat atmosfääri ning prantsuse hõngu enam pole :( nuuuuks...
 
chick 25. jaanuar 2002, kl 18.11
kus see Kompressor täpsemalt asub? Siiski olen kindel et miski ei ületa Crepiere't, see koht on üle kõige ( pannkookide poolest)
 
krissu 27. jaanuar 2002, kl 19.13
Pubi "Kompressor" asub aadressil Rataskaevu 3. Tasub kindlasti sealseid pannkooke proovida. Uskuge te ei kahetse!!!
 
Mascha 02. veebruar 2002, kl 20.20
Olümpias Boulevardi kohvikus on 24 tundi võimalik saada nelja sorti pannkooke, mis on väga head ja pole rasvased kah, sest on tehtud veebaasil. Mulle maitsevad enim kohupiimakreemi ja metsmarjadega.
 
kessu 03. veebruar 2002, kl 18.24
Oh onneks pole ma ainuke olnud,kes pannkooke nii kaua on ootama pidanud.Yks kord,vaatasime kella ja ootasime sobrannadega tapselt 1 tund!!!Siis meil viskas yle ja kysisime ettekandjalt,et mitme panniga nad teevad pannkooke ja ta vastas et kolmega....nojah aga ega ta ei oelnud et neid kolme panni korraga kasutatakse.Siuke mulje jai kyll,et tehakse vaid yhe panniga.Samuti on see vaga suitsune koht, ja teenindajad pole vaga head,sellised ylbed,aga mis puutub pannkookidesse,siis oleme ka korbenud kooke saanud aga yldsielt tavaliselt on vaga head...ja ka odavad....mina igatahes yhte korraga ara ei joua suua...mu lemmik on vaarikate ja kondenspiimaga...
 
ginger 05. veebruar 2002, kl 19.16
Olen minagi oodanud seal tunnikese ja vaat et enamgi ning järeldasin, et eks neil ole seal tagaruumis kanad, kelle aeglase munemise tõttu ka pannkoogid viibivad.
Aga mille peale neil tegelikult aeg kulub, ei kujuta tõesti ette. Viie minuti jooksul valmib neil keskmiselt 2 pannkooki.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!