Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
kristopher kolumbus (viru tn.)
 
kati 05. veebruar 2002, kl 11.57
on see hea koht? kuidas on hinnatase? toidud?

(vabandused, kui koha nime õieti ei kirjutand...)
 
bella 05. veebruar 2002, kl 12.27

T'ielikult môtetu koht.Toit on kuivanud,maitsetu ja hinnad liiga kallid.Teenindus väga kehv.Ei soovita
 
sassi 05. veebruar 2002, kl 15.10
Koha nimi küll kolumbus krisostomus, aga ilmselt samast asjast räägime. Olen täiesti veendunud, et enam ma sinna ei lähe. Toidud on maitsetud, oodata tuleb üüratult kaua isegi suppi ja salatit, teenindajad on imelikult kohtlase olemisega.
Algul, kui alles avati, oli minu jaoks positiivne, et seal saab ise oma prae kokku klopsida, sest tavalised päevapraed on tihtipeale mingite rasvaste praetud kartulitega ja lootsin sel moel neid vältida. Aga kui siis seal söömas käisin, tuli prae hind igapäevaseks söömiseks ikka üle mõistuse kallis. Kusjuures neil pole seal eriti palju rahvast söömas, järelikult ei ole teised ka rahul. PS. Ma pole tavaliselt söökide suhtes eriti viriseja.
 
Angelika 05. veebruar 2002, kl 15.54
Ausalt öeldes kirjutasin Kolumbus Krisostomus.Kuidas sellest küll Delfi vahendusel Kristopher Kolumbus sai?
 
toimetaja 06. veebruar 2002, kl 09.51
Nii targaks ei ole me oma arvuteid küll veel õpetanud, et nad ise teaks, mida kirjutada. Ehk: arvuti teeb seda, mida sa käsid tal teha, mitte seda, mida sa TAHAKSID, et ta teeks :))
 
Kats 06. veebruar 2002, kl 10.05
Hästi üllatav on selliseid arvamusi kuulda. Mina olen seal kaks korda käinud ja muljed ainult positiivsed. Head toidud, päris hubane olemine ja keskmine hinnaklass - otsustasin just, et peaks kohe tihemini külastama.
 
Nähvits 07. veebruar 2002, kl 13.01
Minagi paraku ühinen nende arvamusega, kes selles kohas midagi posiiivset ei leia. Olen üks kord seal toituda üritanud aga paraku kogu jutt, mis puudutab teenindust ja toidu kvaliteeti on tõsi. Mida pole, seda pole.
Ja pannkoogid, mida mu kaslane hirmsasti armastab, meenutasid kangesti saapatalda, mis oli korraks mikroahju pandud. Ilmselt selleks, et hambad ikka kindlasti murduksid.
 
ITI 08. veebruar 2002, kl 16.45
Mees käis seal, nii teenindus kui toit jättis soovida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!