Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
tahaks ka midagi head...
 
mirr 19. veebruar 2002, kl 14.19
kes oskaks soovitada eksootilist ja v@herasvast s66gikohta tartus?
 
paharett 20. veebruar 2002, kl 15.17
no palju siin Tartus neid kohti ikka on:( Väherasvast toitu võid leida peaaegu igast menüüst... Väherasvast ja eksootilist saab vast ehk ikka tsinkplekkpangest:) ikka riis ja aedviljad... Peakski minema, pole ammu käinud, tahad ka tulla?
Miskid kaalujälgijad soovitasid Vanemuise kohvikut, aga mina ei soovitaks seda oma vaenlaselegi... soolased ja vastikud toidud!
Gruusia saatkonnas pole ma veel käinud, aga kebab- house on küll jama... Korea restoran ei jätnud mulle ka erilist muljet.
oeh, peab vist tallinnasse kolima:)
 
mirr 20. veebruar 2002, kl 15.28
vanemuise kohvikus on supid kyll p@ris head, muud ei ole proovinud. kebabis ei meeldinud mulle ka, v6ibolla sattus halb valik lihtsalt. aga pange peaks minema kyll.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!