Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
Väga meeldiv teenindus
 
M 21. veebruar 2002, kl 16.37
Kõige parem kogemus teeninduse vallas on mul isiklikult olnud Tallinna Troika (restorani) trahtris.
Kui sisse astusime, teretas baarimees rõõmsalt, võttis menüüd, tuli ruttu leti tagant, näitas vabad kohad... no lausa selline tunne tuli, et oodatud külalised oleme kohe! Selle "kaela" ei saa ka ajada, et vähe rahvast oleks olnud. :-)
Head toidud tulid normaalse kiirusega, atmosfäär on seal mõnus - olid ka ehtsad vene pillimehed balalaika ja akordioniga ja mängisid rahva rõõmuks!!
Rõõmuga lähen sellisesse kohta.
Ja soovitan teistelegi!

Seiklusjutud ja Entri - võtke õppust!
 
tsinna 21. veebruar 2002, kl 16.51
Ka mul on Troikast ainult mõnusad mälestused.
 
Paula 21. veebruar 2002, kl 17.10
Seiklusjuttudes on vahel täitsa ok teenindus, aga kõige negatiivsem kogemus on Saku Sopsust. Iga kord ja iga teenindaja puhul tunned, et sind vihatakse, ja kuna nad nii soodsa koha peal on, siis ma ikka lähen sinna pidevalt tagasi.
 
K 22. veebruar 2002, kl 11.30
Troika on üks paremaid restorane Tallinnas.. nii teeninduse kui ka toidu poole pealt :) Ise eelistan pubi restoranile :)
 
Miu 22. veebruar 2002, kl 12.02
Minu meelest on parim teenindus Siamis. Iga kord kui seal käin ( ja neid kordi on palju ) tunnen ennast tõelise printsessina.
 
Mina 22. veebruar 2002, kl 14.23
Jälle jäi Seiklusjutud ette.
 
kit 23. veebruar 2002, kl 17.19
parim teenindus on minu meelest Shoti klubis Uuel tänaval, kui seelikus mees teenindab :).
 
kallim 25. veebruar 2002, kl 15.23
Mulle meeldib Pegasus. Just teeninduse pärast. Ettekandjad ja Mart käivad peaaegu et korda-mööda küsimas, kas on ikka maitsev ja äkki sooviksid veel midagi, püüdes aimata su salasoove. Mart muidugi on Eesti ilusaim mees ka... :)
 
muksi 26. veebruar 2002, kl 17.16
Troika on tõesti väga hea!!! Kui mina käisin mängis seal üks mustlasviiuldaja. Poole loo pealt helises tal mobla, viiuldaja katekestas mängu, rääkis jutud ära ja lasi siis edasi. Väga naljakas oli. Aga teenindus oli hea ja toit ka.
 
seikleja 27. veebruar 2002, kl 09.25
seiklusjuttudes on väga hea teenindus. mulle on ka pilgeni täis pubis istekoht leitud...
 
Mona 27. veebruar 2002, kl 11.28
Minul juhtus jälle Troikas selline lugu, et kelner oli all restoranis täiesti mõttetu, ta ei olnud viisakas, tõi valed asjad, ei vabandanud, oli kangesti aeglane jne. Ja siis, kui arvet hakkasime maksma, otsustasime, et sellele küll jootraha ei maksa. KOgemata oli 5 kr siiski sulas maksmisel rohkem lauale jäänud ja kelner tõi selle meile tagasi, hoidis näpu vahel ja küsis:"NO mis see on, see ei ole ju jootraha?" me vaatasime kõik tummade nägudega ja siis ta seletas, kuidas kord tema sõber nägi USAs, kui keegi jättis 3 USD tippi, siis selle peale tal löödi autoaknad katki.
Nii et ka heades kohtades võib juhtuda nii jubedaid teenindajaid et suu jääb lihtsalt lahti. Olen küll Troikas ka enne ja pärast käindu ja siis on OK olnud, kahjuks ei mäleta selle hullu poisi nime.
 
Sirle 28. veebruar 2002, kl 13.59
Vaga hea teenindus on Nommel PAPPAPIZAS.Eriti hea tenindaja on Merilin.Alati lahke ja sobralik
 
Kärt 04. märts 2002, kl 14.52
Troika kogemus on alles värske kuna käisin seal sellel laupäeval ja kõik oli väga mõnus ja korralik. Teiseks paneksin Siami restorani.
 
Zella 06. märts 2002, kl 16.45
Mulle kohe väga meeldis Troikas. Selline mõnus hubane koht, teenindus oli laitmatu, mispeale jätsin ka ca 100 krooni jootraha. Kelner oli õnnelik, minul kõht täis. Väga tore oli.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!