Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
lõuna vanalinnas
 
terra 28. veebruar 2002, kl 13.49
soovitage head kontoriinimese lõunatamiskohta Tallinna vanalinnas :-)
 
Laura 28. veebruar 2002, kl 14.32
Vana Postimaja vastas (Vab. väljaku poolt tulles enne Sõpruse kino) keldris on Puffet. Selline sööklamoodi asi. Aga norm. hinnad ja söögi saab ruttu kätte. Proovi, usun, et jääd rahule.
Samas tänavaga ühel kõrgusel on Coffik. Selline pubi moodi. Seal süüa ei soovitaks: läheb kauem aega ja söögid pole ka suuremad asjad. Singiga pannkooki panevad nad igatahes mingit lastevorsti...
 
Kärt 04. märts 2002, kl 14.42
Lase endale söök kontorisse kohale tuua. Infot otsi netist "söögisaal" alt. Hinnad on ülisoodsad ja toidud kodused. Meie kontori meelst üks mugavamaid ja odavamaid viise.
 
anu 08. märts 2002, kl 13.19
töötan ka ise vanalinnas ja lõunatan "Linnaisa juures", mis asub Tallinna volikogu all Aia tänavas. Hinnad on vanalinna kohta väga soodsad!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!