Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Gurmaanidele
karl friedrich
 
Deya 28. veebruar 2002, kl 15.26

Kas keegi teab midagi selle restorani kohta? Kuidas toidud, tase, hinnad on?
 
Kats 28. veebruar 2002, kl 16.01
Olen ise käinud ühe korra, polnud viga midagi. Suht kallis muidugi. Aga mõned turismifirmad väidavad, et pidi Tallinna kõige kehvem köök olema.
 
coff 02. märts 2002, kl 13.06
Olen käinud mitmeid kordi (kuigi viimati oli vist nii aasta tagasi). Väga kallis minu arust pole (võrreldes nt. Egoiste`i, Bonaparte`i jms.). Menüü on minu arust ka hea aga selline üsna lihtne- klassikaline, midagi eriti erilist just pole. Mees on mul öelnud ainult, et veinivalik on väike ja üle hinnatud.
Samas selline kindla peale minekuga koht, et pettuma pole kunagi pidanud. Kõige ilusam vaade on õhtul Raekoja platsile aknaaluses lauas.
 
Mascha 03. märts 2002, kl 06.31
Kui mina seal mitu aastat tagasi käisin, siis olid ettekandjad T-särkides ja ülimini seelikutes, mis ei tundunud eriti lahe.
 
Kärt 04. märts 2002, kl 14.41
Olen saanud sealt täiesti tavalise elamuse aga natuke uhkema elamuse 4 aastat tagasi seal isa juubelit pidades. See oli küll ilusti ja maitsekalt tehtud nende poolt.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!